Allmänna villkor för kurs och event

Nedanstående allmänna villkor gäller för dig som anmäler dig till och deltar på en kurs eller workshop hos Scandinavian Photo.

Kursspecifik information

Uppgifter om var kursen hålls, beskrivning av den aktuella kursen, kursavgifter, eventuella tillkommande avgifter eller kostnader, betalningsvillkor och eventuella särskilda villkor framgår på vår hemsida www.scandinavianphoto.se samt av den kursspecifika information du får del av i samband med din anmälan eller tillsammans med din kallelse.

Kursavgift och betalning

Kursavgiften för respektive kurs finns angiven på vår kurssida samt i bekräftelsen. Du betalar kursavgiften med konto- eller kreditkort direkt via hemsidan.

Bekräftelse

Efter anmälan, om du fått en plats på kursen/workshopen, får du en bekräftelse/kvitto via e-post. När du har fått bekräftelsen har ett bindande avtal om kurs ingåtts och i samband med detta börjar ångerrätten enligt nedan att löpa. Bekräftelsen innehåller uppgifter om adress till kurslokal, datum när kursen startar och tider för när kursen eller kurstillfällena hålls.

Inställd kurs eller ändrade tider

Om vi tvingas ställa in en kurs före kursstart har du alltid rätt att återfå den kursavgift som du har betalt. Detsamma gäller om vi tvingas ändra tidpunkterna för kurstillfällena på ett sätt som medför att du inte kan delta på kursen. Scandinavian Photo förbehåller sig rätten att ställa in en kurs som får för få anmälda kursdeltagare.

Ångerrätt

Ångerrätten vid onlineköp innebär att du kan ångra din anmälan genom att skicka ett mejl om detta till info@scandinavianphoto.se, inom 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Du har då rätt att återfå hela kursavgiften.

Om kursen har startat och du har deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå din ångerrätt.

Avbokning av kurs, workshop eller föreläsning som är kostnadsfri

Om du får förhinder när du bokat dig på en kurs, workshop eller föreläsning som är kostnadsfri, vänligen kontakta info@scandinavianphoto.se.

Regler för återtagande av anmälan efter ångerfristen

Om du återtar din kursanmälan senast sju dagar före kursstart får du betala en administrationsavgift på 10% av avgiften, dock lägst 100 kronor. Om du återtar anmälan senare än sju dagar före start är administrationsavgiften halva kursavgiften, resterande del återbetalas. Om du avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Sjukdom

Om du inte kan påbörja en kurs på grund av sjukdom eller motsvarande, så är det giltigt förfall om det kan styrkas med läkarintyg och om en ansökan om återbetalning ställs skriftligen till Scandinavian Photo. Avanmälan skall dock ha skett innan kursen startat.

Röda dagar och lov

Vi låter kurser fortlöpa som vanligt även på röda dagar och lov om inget annat anges.

Åldersgräns för kurs

Åldersgränsen för att delta på en kurs är 18 år om inget annat anges. På Introduktionskursen i Foto som ingår vid köp av systemkamera får minderårig delta i målsmans sällskap. Anmälan skall ske av målsman.

Behandling av personuppgifter

Läs om hur Scandinavian Photo hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.