Objektiv ZA22x7.6BERM

Fujinon Objektiv ZA22x7.6BERM

Artikelnummer: 307029
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Fujinon presenterar en ny serie s.k. Entry Level HD objektiv för 2/3” kameror: ZA

Framtagen för tillmötesgå den nya generationens HD kameror, som har ett betydligare lägre pris än de första generationens kameror. Att göra tillsvarande billiga HD objektiv är däremot ingen enkel match eftersom råvaror och manuell arbete inte har blivit billigare.

Fujinon har valt att dels skära lite i deras marknadsledande stora zoomomfång, samt lägga produktionen av dessa objektiv i större serie som resulterar i en betydlig kostnadseffektivisering. De vill INTE tumma på varken råmaterialet (glaset - som naturligtvis är extra viktigt när det gäller HD objektiv), stomme eller övrig funktioner som t.ex. deras prisbelönta DigiPower modulen.

För mer information finns här enPDF från FujiFilm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.