Fujinon MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount
Fujinon MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount
Fujinon MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount
Fujinon MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount
Fujinon MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount
Artikelnummer: 1032667

Fujinon MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount

MK50-135mm T2.9 till Sony E-mount

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

Fujinon MK 50-135mm T2.9 till Sony E-mount ENG- och Cinema-filmoptik med Sony E-mount för Super 35 och Aps-C sensorer. Med design och egenskaper för filmhantering ger Fujinon MK-serien dig maximala filmmöjligheter.

47 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fujinon MK 50-135mm T2.9 till Sony E-mount

ENG- och Cinema-filmoptik med Sony E-mount för Super 35 och Aps-C sensorer. Med design och egenskaper för filmhantering ger Fujinon MK-serien dig maximala filmmöjligheter.

Fördelar:

  • ENG/Cinema-typ
  • Macroläge
  • 0.8mm kuggar
  • Parfocal-opik
  • Fri från Zoom-breathing
  • 200° fokusring
  • Steglös bländare
  • Möjlighet att justera registeravstånd.

ENG/Cinema-typ

Med design och egenskaper speciellt anpassat för ENG/Cinema förenklar Fujinon MK-serien hanteringen. Både 18-55/T2,9 och 50-135/T2,9 har samma placering och storlek för fokus, iris och zoom-reglagen vilket gör det lätt och snabbt att byta mellan dessa, speciellt med användning av followfokus. Frontdiametern är 85mm på båda objektiven vilket gör att du inte heller behöver byta mattebox. Filterdiametern är 82mm på båda objektiven. Zoom, Fokus och Iris-ringarna använder standard 0.8mm avstånd mellan kuggarna för kompatibilitet med olika followfokussystem och optiken är även utrustad med ett Macro-läge för att minska närgräsen ner till 0,8m för 18-55f/T2,9 och 1.2m för 50-135/T2,9.

Parfocal-optik

Parfocal-optik innebär att skärpans placering inte ändrar sig när du zoomar. Vill göra en in- eller ut-zoomning kan du vara säker på att skärpan sitter där den ska under hela zoom-rörelsen.

Fri från Zoom-breathing

Du kan göra snygga  in/ut-fokuseringar utan att brännviden förändras när du gör det. Genom att separera zoom och fokuselementen i optiken går det att undvika breathing-effekten som gärna uppstår i stillbildsoptik.

200° fokusring

Med en fokusring som roteras 200° får du en högre nogrannhet på skärpan än om du använder vanlig stillbildsoptik. Fokusringen är kompatibel med followfokussystem, samtidigt som rotationslängden är kort nog att justeras för hand om det skulle behövas.

Steglös bländare

Givetvis är optiken designad med steglös bländare för mjuk iris-justering. Det finns även möjlighet att justera registeravståndet/Flange-distans för att optimera avståndet mellan sensor och optik, beroende på vilken kamera som används.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn