Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteri till VIRB 360

Garmin Batteri till VIRB 360

Artikelnummer: 1035306
379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batteri till VIRB 360

Håll igång äventyren genom att ha ett reserv- eller extrabatteri till din VIRB® 360. Det här uppladdningsbara litiumjonbatteriet (1 250 mAh) räcker i upp till 1 timme och 5 minuter med 4K/30 b/s sammanfogade bilder i kameran eller 5K/30 b/s enskilda bilder.

Kompatibel med:

  • VIRB 360

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.