Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VIRB 360

Garmin VIRB 360

Artikelnummer: 1035273
6 475 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

VIRB 360
Minneskort Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
Batteri till VIRB 360
7 133 SEK
VIRB 360
Strömförsörjt stativfäste till VIRB 360
Dubbel batteriladdare till VIRB 360
7 403 SEK

Robust och tålig 360 kamera med 4k och dataoverlays

Den här robusta, vattentåliga kameran spelar in sfärisk video i 360 grader med ett tryck eller röstkommando med upp till 5,7K/30 b/s upplösning och 360 graders ljud. Kameran har inbyggd GPS och sensorer för G-Metrix-data overlays för förstärkt verklighet. Den sfäriska stabiliseringen i 4K säkerställer en jämn video trots kamerarörelser. Videor och foton kan sammanfogas automatiskt i kameran, vilket möjliggör snabb delning samt direkt livestreaming med VIRB mobilappen.

Fördelar:

 • Sfärisk stabilisering i 4K med ett klick
 • Spatialt ljud i 360 grader
 • Robust och tillförlitlig
 • Praktiskt uppkopplad
 • Data overlays för förstärkt verklighet
 • Styr den med rösten

Sfärisk stabilisering i 4K med ett klick

Omvandla en skakig och ojämn video till ett jämnt och stabilt mästerverk på ett klick. De tre sfäriska stabiliseringslägena i 4K säkerställer en jämn video trots kamerarörelser. Stabiliseringsläget jämnar ut snabba rörelser och vibrationer utan att åsidosätta kamerans riktning. Använd låsläget om du vill försäkra dig om kamerans riktning. I följläget följer riktningen GPS-banan.

Spatialt ljud i 360 grader

Fyra inbyggda mikrofoner fångar upp ljudet i alla riktningar och ger en uppslukande ljuduppspelning.

Robust och tillförlitlig

Den här tåliga kameran är byggd för att klara allt från forsränning till barnkalas. VIRB 360 är vattentät ner till 10 meter. Den är liten och lätt att ta med på äventyr, och har förstärkta glasobjektiv som är enkla att byta ut utan verktyg. Kameran har slutstarka fästen samt andra standardfästen och tillbehör, och du kan fotografera i över en timme på en enda batteriladdning. Displayen som kan läsas i solljus visar batteri, lagring, läge och anslutningsstatus.

Praktiskt uppkopplad

Med den kostnadsfria, lättanvända VIRB mobilappen och VIRB Edit programvaran på datorn kan du redigera, stabilisera, dela och lägga till dataöverlagringar på videor. Använd VIRB mobilappen för att ansluta kameran till din kompatibla Apple eller Android-enheter. Anslut din NFC-kompatibla smartphone till kameran med bara ett tryck i telefonen. Använd sedan din smartphone som fjärrkontroll till kameran, titta på livevideos i 360 grader av vad du spelar in, använd en VR-enhet för att se dina 360-videor i VR eller livestreama på YouTube och Facebook.

Data overlays för med G-Metrix

Återberätta historier med fler detaljer än någonsin. Inbyggda sensorer, som exempelvis GPS och GLONASS, barometern och accelerometern ger otaliga anpassningsbara alternativ för data overlays med G-Metrix i en förstärkt verklighet i 360 grader. Välj bland förinställda mallar över de datapunkter du vill visa och se dina anpassade data overlays i videon.

Styr den med rösten

”OK Garmin, starta inspelning.” Lätt som en plätt. Om du ska åka snabbt ner för en ojämn backe vill du helst slippa sträcka dig efter startknappen. Nu räcker det med ett röstkommando för att kameran ska starta och stoppa inspelningen och ta foton. Du kan även säga ”Kom ihåg” till VIRB 360. Då taggar kameran specifika ögonblick på dina äventyr och kan snabbt hitta dem igen senare.

Levereras med:

 • VIRB 360 actionkamera
 • Litiumjonbatteri
 • Laddnings-/datakabel
 • Stativhållare (1/4"-20)
 • Actionfäste
 • Greppbart stativ
 • Dokumentation
   

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.