Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Slimmat skal för iPhone 11 Pro Max

Gear4 D3O Piccadilly Iphone 11 Pro Max

Artikelnummer: 1045733
  • Skydd mot fall upp till 3 meter
  • Slimmad design som skyddar din telefon från kant till kant
  • Kompatibel med trådlös laddning
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Piccadilly skal anpassat för iPhone 11 Pro Max

Gear4 Piccadilly D3O är ett transparent skal med slimmad design anpassat för din iPhone. Det klara fall upp till 3 meter och skyddar din iPhone från kant till kant. Skalet är tillverkat i blandning av plast och materialet D3O. D3O är ett flexibelt material som är mjukt då det inte utsätts för stötar eller fall. När materialet träffar marken eller annan hård yta drar molkylerna i materialet ihop sig och skapar ett hårt skydd för din telefon.

Fördelar

  • Skydd mot fall upp till 3 meter
  • Slimmad design som skyddar din telefon från kant till kant
  • Kompatibel med trådlös laddning

Levereras med 

  • Gear4 D3O Piccadilly iPhone 11 Pro Max

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.