-22%

Ultralätt och kompakt Carbon eXakt enbensstativ

Gitzo Enbensstativ Traveler GM2562T Serie 2 kolfiber

Artikelnummer: 1021233
  • Fälls ihop till 36 cm, idealisk för resande fotografer
  • Kompakta och ergonomiska "Traveler G-lock" benlås
  • Vändbart 1/4 "och 3/8" fäste
2 490 SEK3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Gitzo HM2562T Serie 2 kolfiber 6-delat

Enbensstativet Traveler är mycket kompakt och utrustat med sex bensektioner. Stativet har en stabil fot som du enkelt kan byta om den skulle slitas ut. Handlesremmen är utrustad med en klämma som gör att du kan fästa stativet i bältet eller en ficka.

Fördelar:

  • Ultralätt och kompakt, 6-sektions Carbon eXakt enbensstativ
  • Fälls ihop till 36cm, idealisk för resande fotografer
  • Kompakta och ergonomiska "Traveler G-lock" benlås
  • Vändbart 1/4 "och 3/8" fäste

Gitzo GM2562T Series 2 Traveler enbensstativ är ett kompakt, ultralätta men ändå stabilt och pålitligt enbensstativ. Tack vare de styva Carbon eXact rören och "Traveler G-lock" klarar detta 6-sektions enbensstativ säkert upp till 12 kg fotoutrustning och väger endast 405 gram och fälls ihop till bara 36,5 cm.

Stativets fot är enkel att byta när den slits ut ochg armbandet har ett smart clip så att stativet kan hängas på bälten, fickor eller väskor. Ett perfekt stativ för professionella utomhusfotografer som letar efter ett pålitligt, robust men ändå fjäderlätt stöd för sin värdefulla utrustning

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.