Gitzo Enbent Stativ Exact GM4552L Serie 4 Kolfiber
Artikelnummer: 1037494

Gitzo Enbent Stativ Exact GM4552L Serie 4 Kolfiber

Enbent Stativ Exact GM4552L Serie 4 Kolfiber

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Det stöder säkert en imponerande 30 kg last av utrustning
  • Det fälls ihop till bara 56 cm och väger endast 730 gram
  • Lätt att packa ner, eller fästa på en ryggsäck för dagsturen eller längre vandringar.
5 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fem-sektions kolfiberstativ.

Stativet är utformat för att ge säker upphöjning med litet fotavtryck och vara lätt, särskilt effektiv vid fotograering över publik och staket.

Fördelar

  • Det stöder säkert en imponerande 30 kg last av utrustning och väger endast 730 gram
  • Det fälls ihop till bara 56 cm
  • Lätt att packa ner, eller fästa på en ryggsäck för dagsturen eller längre vandringar.

GM4552L är en professionell lösning som utnyttjar större rördiametrar (övre bendiameter 37.0mm) och styva Carbon eXact rör för att ge bergfast stabilitet även när det är utsträckt till sin maximala höjd av 190 cm, och håller ner vikten till ett absolut minimum. Gitzos G-Lock Ultra system som gör rören ännu starkare genom att stelt förbinda bensektionerna, och skydda skarvarna från fukt och smuts. Enbensstativet har en praktisk, reversibel 1/4" och 3/8" fästgänga för att fästa olika typer av kameror, objektiv och huvuden.

GM4552L´s bas har en innovativ 50 mm gummifot med en roterande kula för jämn rörelse som är perfekt för att fånga rörliga motiv. Det ger ett stadigt fotfäste och maximal stabilitet på alla ytor, och den kan avlägsnas vid behov och ersattes med alternativa fötter och spikar. Enbensstativet har också Gitzos signatur ergonomiskt handgrepp och en avtagbar handledsrem för ökad säkerhet, vilket gör att fotografen kan röra sig fritt, med sitt enbensstativ fäst vid sitt bälte.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.