Gitzo Stativ Mountaineer GT3542 Serie 3 kolfiber
Artikelnummer: 1011569

Gitzo Stativ Mountaineer GT3542 Serie 3 kolfiber

Kolfiberstativ för professionella kameror och stora objektiv

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Styvare och lättburet 4 sektions Carbon eXakt-stativ
  • Vinkelväljare och G-lock ultra för snabb, ergonomisk hantering
  • Avtagbar mittpelare för marknivåfotografering
13 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

GITZO Stativ Mountaineer Exact GT3542 Ser.3 Kolfiber

Gitzo GT3542 är ett 4 sektions serie 3 kolfiberstativ utformat för professionella kameror med 300mm objektiv och samtidigt vara portabelt. Stativet använder Carbon eXact-rör med stor benrörsdiametrar. Den övre bendiameter på 32,9mm och med high modulus-kolfiber i de nedre bendelarna gör detta stativ starkare, mer styvt och lättare än sina föregångare.

Fördelar:

  • Styvare och lättburet 4 sektions Carbon eXakt-stativ
  • Vinkelväljare och G-lock ultra för snabb, ergonomisk hantering
  • Avtagbar mittpelare för marknivåfotografering
  • Starkaste Mountaineer-stativet, men portabelt
  • Löstagbara fötter, anslut lätt tillbehör via 1/4 "och 3/8" fäste
  • Benvinklar: 23°, 55° och 83°

Gitzo GT3542 väger bara 1,86 kg, når en höjd av 162 cm och fälls ner till 54 cm. Stativet är det perfekta valet för professionella fotografer som vill ha ett mycket robust, pålitligt stativ som är lätt nog att bära i timmar medan de utforskar omgivningarna. Stativets ben har 4 sektioner och låser med Gitzos G-lock Ultra vridlås. En inbyggd O-ring som håller smuts och damm ur benlåsmekanismen.

Stativets mittpelare kan lätt avlägsnas eller vändas på och gör det möjligt för dig att fånga även riktig låga vinklar och toppspindel är designad för extra styvhet. De stora benvinkelväljarna ger bredare greppyta för benvinkeljustering.

Stativet har en stabiliseringskrok på mittpelaren för att lägga till vikt och öka stabiliteten vid behov. Dess utbytbara fötter gör det möjligt att ändra och anpassa stativet till alla typer av underlag.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.