Gitzo Stativ Systematic Exact GT5543LS serie 5 kolfiber

Gitzo Stativ Systematic Exact GT5543LS serie 5 kolfiber

Kraftigt, 4-sektions, professionellt kolfiberstativ

Artikelnummer: 1032708
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butik:
  • Klarar en last på 40 kilo, trots en låg vikt på 2,82 kilo
  • Arbetshöjden är från låga 10 cm ända upp till 156 cm i toppläge. Stativet är 60 hög i hopfälld läge
  • G-Lock Ultra för säkra benlås och snabb hantering
14 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Gitzo stativ Systematic, serie 5 lång, 4 sektioner

Gitzo GT5543LS Serie 5 Systematic Long är ett kraftigt, 4-sektions, professionellt kolfiberstativ utformat för att stödja långa objektiv och tunga kameror. Serie 5 är Gitzos mest styva stativ och liksom resten av Systematic familjen, sätter det standarden när det gäller styrka, stabilitet och modularitet. GT5543LS’s spindel i gjutgods kan öppnas och stängas, så att varje stativ kan konfigureras med en topp-platta, kuggstångs eller glidande mittpelare, videoskål för halvkula, nivelleringsbas eller andra Systematic tillbehör.

Fördelar:

  • Gitzo starkaste, 4-sektions kolfiberstativ
  • G-Lock Ultra för säkra benlås och snabb hantering
  • Stor mångsidighet tack vare ett stort tillbehörssortiment
  • Det mest stela stativet i hela Gitzos utbud
  • Breda och anpassningsbara fötter för oslagbar stabilitet

GT5543LS väger 2,82 kg och säkrar en enastående nyttolast på 40 kg. Den når så lågt som från 10 cm och upp till 156 cm och fälls ihop till 60 cm. En i hög grad pålitlig, mångsidig, portabel lösning. Stativet har Gitzos Carbon eXact rör med G-Lock Ultra vridlås som fast förbinder bendelarna och skyddar dem från smutsskador. Nya, ultra-stabila, utbytbara fötter gör detta stativ ännu säkrare. Easy Link fästet erbjuder utökad mångsidighet och ergonomi, samt gör det möjligt för användaren att ansluta ett brett utbud av tillbehör, såsom Manfrotto armar, LED-belysningar, bildskärmar etc.

Med en övre bendiameter av 41,3 mm, är det höga, 4-sektions GT5543LS både robustare och mer kompakt (Dess övre spindel delas med Series 3 stativen) och erbjuder en perfekt sluten längd / höjdförhållande - även utan en mittpelare.  Detta är ett mycket populärt val av professionella fotografer söker ett pålitligt och stabilt stöd som kan bära tung professionell utrustning med långa objektiv överst.

GT5543LS ersätter GT5542LS

[TEXT1020994805]

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.