Studiopaket large – för stor studio och location

Godox AD600 Pro Duo Kit

Artikelnummer: 1052715
 • Toppresterande studioblixtar med batteri och nätdrift
 • Du får med stativ, väska, sandsäckar och två paraplysoftboxar
 • Köp till en sändare och du är redo att fotografera
 • Mycket stort effektomfång – 600 Ws ända ner till 2 Ws
 • Automatisk blixtstyrka (TTL) underlättar ditt arbetsflöde
 • Snabb uppladdningstid och exakt färgbalans ger dig konsekvent resultat
25 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AD600 Pro Duo Kit
Reflexskärmskit 80cm, hållare + stativ
Background Kit Black 2,72 x 11m
29 670 SEK
AD600 Pro Duo Kit
Background Kit Storm Grey 1,35 X 11m
XPRO 2,4G TTL radiosändare till Canon EOS
28 670 SEK
Behöver du ett färdigt blixtpaket som fungerar både i studion, på kontoret, hemma eller utomhus? Då är Godox AD600 Pro Duo Kit rätt paket för dig. I detta paketet får du en färdig lösning med för att du ska kunna välja om du vill ansluta blixten direkt i eluttaget eller om du vill använda batterier. Detta paket är framtaget för dig med höga krav på du utrustning. 

Fördelar

 • Paket med kraftfulla studioblixtar med batteridrift + extra nätadapter för direktdrift från nätuttaget
 • Du får med stativ, väska, sandsäckar och två paraplysoftboxar
 • Toppresterande blixtar med hög blixtstyrka som passar lika bra att använda i studio eller på location
 • Mycket stort effektomfång – 600 Ws ända ner till 2 Ws
 • Automatisk blixtstyrka (TTL) underlättar ditt arbetsflöde
 • Snabb uppladdningstid och exakt färgbalans ger dig konsekvent resultat

Köp till en sändare eller kameablixt för trådlös stryning

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen krävs en kompatibel Godox speedlight eller sändare som stöder Godox Wireless X. Om du inte redan har en blixtsändare behöver du köpa till en Godox Xpro 2,4G eller X2T som finns till Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fuji och Sony. Genom trådlös styrning och triggning av blixten gör att du slipper ha kablar liggandes, det går snabbt och smidigt under fotograferingen. Du hittar sändare under fliken passande tillbehör.


Automatisk blixtstyrka (TTL) underlättar ditt arbetsflöde

Med en blixtsändare som stödjer TTL fungerar Witstro AD600 Pro TTL med blixtautomatik, vilket innebär att blixtstyrkan ställs in automatisk genom kamerans inbyggda ljusmätare för att ge en korrekt exponering. TTL gör att du enkelt kan fotografera med blixt utan ljusmätare vilket gör att det blir enkelt och snabbt att fotografera. TTL ger en stor fördel att blixtstyrkan anpassar sig om ljuset eller avståndet från blixten förändras under fotograferingen.

High-speed sync ger full kontroll över det omgivande ljuset

En blixt med funktionen high-speed sync fungerar även trådlöst med Witstro AD600 Pro TTL om sändaren stödjer detta. Detta möjliggör snabbare slutartider än kamerans blixtsynktid (vanligtvis 1/125 - 1/250), vilket gör att du kan använda slutartider upp till 1/4000 eller 1/8000 beroende på vilken kamera som används. High-speed sync används till att exempelvis frysa rörelse i befintligt ljus, mörka ner bakgrunden, reducera befintligt ljus eller blixtfotografera med stor bländare i ljus miljö.

Godox AD600 Pro

Maximera potentialen av din blixt

Det ingår mycket tillbehör i detta kit men glöm inte att köpa ill en blixtsändare som passar din kamera. Du kanske även vill ha en studiobakgrund, ett extra batteri eller varför inte någon rolig ljusformare? klick in under fliken passande tillbehör för att hitta våra produktrekommendationer.

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.