Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Godox Flash V1 Pro Nikon
Artikelnummer: 1061908

Godox Flash V1 Pro Nikon

Kraftfull kamerablixt med enastående prestanda

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Blixtstyrka på 76Ws
 • 500 blixtar på en laddning
 • Upp till 100 bilder i följd vid full effekt

Välj varumärke

3 490 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Godox V1Pro tar din fotografering till en ny nivå. Det runda huvudet och den löstagbara upplättningsblixten ger en jämn ljusfördelning och unika utseenden till dina bilder. V1Pro ger dig möjlighet att skapa professionella porträtt och konstnärliga bilder med lätthet och precision.

Fördelar

 • Kraftfullt ljus för dynamiska bilder
 • Snabb återhämtning för kontinuerlig fotografering
 • Trådlös kontroll för flexibel användning
 • Anpassningsbar belysning för unika effekter
 • Portabel och lätt för användning överallt
 • LCD-skärm för tydlig och bekväm visning av inställningar
 • 3 300K och 2W LED-modelleringslampa
 • Stödjer uppdateringar av inbyggd programvara via USB-C-port
Godox V1Pro Kamerablixt

Fånga ögonblicket med Godox V1Pro

Med en innovativ design introducerar Godox V1Pro som kännetecknas av sitt runda huvud och tillägget av en löstagbar underblixt som förbättrar fyllnadsljuset i dina scener. Pro-versionen har en liknande kompakt, skomonterad design som varumärkets ursprungliga V1-blixt, men med ytterligare funktioner.

Fäst helt enkelt den medföljande miniblixten på framsidan av V1Pro för att förbättra dina porträttbilder i manuellt eller TTL-läge. Denna kraftfulla 76Ws-enhet och har ett zoomområde från 28 till 105mm samt möjlighet att rotera 330° och luta -7 till 120°.

Det runda huvudet ger jämn ljuskvalitet, vilket underlättar kreativa effekter och distinkta utseenden. Utöver blixtskon har V1Pro en 2,5mm synkport för kabelanslutning. Blixten har en magnetisk yta för blixtsnabb fastsättning av Godox ljusmodifierare som finns som tillbehör.

Kraftfull blixt med hög prestanda

Enheten drivs av ett medföljande uppladdningsbart batteri som ger en återgivningstid på 1,5 sekunder, vilket är tillräckligt snabbt för att hänga med i svängarna. Blixtens uteffekt är justerbar från 1/1 till 1/256, vilket ger dig 500 blixtar med full effekt på en enda batteriladdning. Vid kontinuerlig fotografering kan V1Pro avfyra 100 blixtar med full effekt innan enheten når sitt överhettningsskydd. Det medföljande batteriet har en inbyggd USB-C-port som gör att du kan ladda det direkt från vilken USB-C-kompatibel enhet som helst.

Upp till 100 bilder i följd vid full effekt

Dyk in i en värld av kreativitet med Godox V1Pro, en blixt som omdefinierar vad som är möjligt inom fotografering. V1Pro bryter sig loss från begränsningarna för termiskt skydd och stöder häpnadsväckande blixtar i följd på upp till undra gånger vid full effekt, vilket säkerställer att din kreativitet får fritt spelrum utan att du missar något spännande ögonblick.

Innovativ miniblixt SU-1

Godox är pionjärer med den revolutionerande löstagbara blixten SU-1, som gör att en V1Pro sömlöst kan fungera som både studsblixt och fyllnadsljus. Den är mångsidig och smidig och reagerar snabbt vid dynamiska tagningar. Den löstagbara designen ger dig också en mer lättviktig lösning när det behövs.

Levereras med

 • Godox V1Pro
 • Laddare
 • USB-C-laddningskabel
 • Stativfot
 • Godox miniblixt för V1Pro
 • Bärväska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn