Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nätadapter AC26 till Witstro AD600 PRO

Godox Nätadapter AC26 till Witstro AD600 PRO

Artikelnummer: 1039621
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nätadapter AC26 Till Wistro AD600 Pro TTL

Nätadapter till Godox Wistro AD600 Pro TTL för att kunna driva blixten på vanlig ström från vägguttaget. Montera nätdelen där batteriet innan nätkabeln ansluts och koppla sedan in kabeln. Nätdelen är fläktstyrd för enheten inte ska bli för varm.

Levereras med

  • Nätadapter AC26 till Wistro AD600 Pro TTL
  • Nätkabel

Observera att Nätadapter AC26 enbart fungerar på Pro-versionen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.