Paraply Parabolisk Reflekterande 130cm Vit

Godox Paraply Parabolisk Reflekterande 130cm Vit

Artikelnummer: 1049269
  • Stort paraply som ger mjukt ljus och jämn spridning av ljuset
  • Fäll upp/ned på en sekund
  • Paraboliska formen fokuserar ljuset
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Stort paraply för jämt ljus och vackert ljus 

Ett paraply ger dig mjukt ljus eftersom din ljuskälla blir betydligt mycket större än om du enbart använder din blixt. Detta extra stora paraply har en stor spridningsyta som gör det möjligt för dig att fotografera helfigur eller till och med ett par personer med bara en enda ljuskälla.

Fördelar

  • Förstorar din ljuskälla
  • Smidigt att transportera och snabb montering
  • Ger jämt och fint ljus

Använd paraplyer till kamerablixt, studioblixt eller LED

Du kan montera ett paraply på nästa vilken studioblixt som helst (undantag vissa Elinchrom med 7mm-paraplyfäste). De flesta studioblixtar har ett 8mm paraplyfäste där du kan fästa ditt paraply. Väljer du att fotografera med en kamerablixt behöver du använda dig av ett paraplyfäste med blixtskofäste, detta för att fästa dit paraply och din blixt på ett belysningsstativ. Se passande tillbehör för att hitta rätt tillbehör till ditt paraply och din blixt. 

Kompatibel med diffusionsduk

Glöm inte köpa till diffusionsduk till ditt paraply för mer diffuserat ljus. Detta ger parablyet liknade egenskaper så som en softbox gör. Se passande tillbehör för att hitta rätt diffusionsduk. 

Levereras med

  • Godox Paraply Large 130cm Vit
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.