Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Godox SK400 II Duo Kit
Artikelnummer: 1052876

Godox SK400 II Duo Kit

Studiopaket small – för mindre studio

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Paketet innehåller två studioblixtar med softboxar, stativ och väska
  • Perfekt för hemmastudion
  • Köp till en sändare och du är redo att fotografera
5 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Arbetar du i ett lite större utrymme eller tar bilder på större grupper är det bra med extra kraft, Godox SK400 II ger dig upp till 400 Wattsekunder. Paketet ger dig det mesta du behöver för att komma igång med studiofotografering och ljussättning. Välj paket som passar antingen Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm och Sony eller köp till en lös sändare. Detta paketet passar dig som vill börja eller som redan fotograferar i en mindre studio. 

Fördelar

  • Paketet innehåller två studioblixtar med softboxar, stativ samt sändare och väska
  • Inbyggt trådlöst system med 32 kanaler och 16 grupper
  • Godox blixtsändare X2T ger dig stora möjligheter med Wireless X
  • 400 Ws ger lagom kraft för en liten till mellanstor studio
  • Passar med ljusformare med Bowens-bajonett
  • Snabb uppladdningstid på 0,4–3s
  • LCD-skärm på baksidan för enkel inställning

Studioblixt med kraftfullt blixtljus och starkt inställningsljus

Godox SK400II är en studioblixt med en färgtemperatur på 5600K, vilket gör att den klassas som en dagsljuskälla. Den har ett inbyggt trådlöst 2,4GX-system där du både kan utlösa blixten samt ställa blixteffekten. Den har ett kraftfullt inställningsljus på 150W som är proportionerligt eller manuellt vilket underlättar både för fotograf och modell.

Radiostyrning och optisk slavsensor

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen krävs en sändare som stöder Godox Wireless X, denna ingår i ditt paket. Du kan välja paket med sändare till antingen Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm och Sony. Trådlös styrning och triggning av blixten gör att du slipper ha kablar liggandes, det går snabbt och smidigt under fotograferingen. Sändarna finns länkade under passande tillbehör. Det går även bra att lösa ut blixten via den optiska slavsensorn, den reagerar på inkommande blixtljus antingen från en inkommande studioblixt eller kamerans inbyggda blixt.

Bowensfattning ger stora möjligheter

Detta innebär att alla ljusformare med Bowensbajonett passar till blixten så som exempelvis Bowens och Visico. Det finns även ett paraplyfäste som har en fördelaktig placering vilket gör att paraplyet blir centrerat och ljusbilden blir bättre. Glöm inte att du kan köpa till extra tillbehör så som paraplyer, reflektorer, beautydish, stripboxar och mycket mera, klicka in på fliken passande tillbehör för att hitta våra rekommenderade tillbehör.

Levereras med

Reflektorn som syns på vissa av produktbilderna ingår ej. Glöm inte att köpa till en sändare till ditt paket eller välj paket som passar antingen Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm och Sony
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.