Godox Studioblixt QT1200IIM

Studioblixt med topprestanda

Artikelnummer: 1050673
 • Mycket kraftfullt blixt med hela 1200Ws
 • High speed sync, inbyggt radiosystem och intuitiva kontroller
 • Professionell blixt som ger dig maximal prestanda
 • Mycket korta uppladdningstider ger effektiv fotografering
9 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

Studioblixt QT1200IIM
Lightstand LS-AC2470
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
12 679 SEK
Studioblixt QT1200IIM
Belysningsstativ Dämpat
Softbox 60X90cm med raster Bowens-S
11 238 SEK
QT-serien av blixtar från Godox håller professionell kvalitet och ger dig som fotograf mycket stora möjligheter till ett litet pris. Godox QR1200IIM sätter prestanda och funktionalitet framför utseende för att du som kreatör ska kunna få möjligheten att skapa det du vill i studion. Blixten har en Ställbar styrka från 1/128 upp till 1/1, korta uppladdningstider, High Speed Sync och inbyggd fjärrstyrning är detta en blixt som ger dig mycket flexibilitet i studion.

Fördelar

 • Mycket kraftfullt blixt på 1200Ws 
 • Professionell blixt som ger dig maximal prestanda
 • Kort uppladdningstid 0,05–0,9s
 • Stabil färgtemperatur: 5600K (med en maximal tolerans på 200k)
 • Fotografera med snabba slutartider – High speed sync
 • Inbyggt radiosystem och intuitiva kontroller

QT-serien från Godox är ett mycket kapabelt system med professionella funktioner och snabba uppladdningstider. När du slår blixten på full kraft (1/1) så har du en uppladdningstid på enbart en dryg sekund. På den lägsta styrkan har du direkt uppladdning, du behöver alltså aldrig vänta på att blixten ska ladda upp under din fotografering.

Du kan välja att fotografera i normalläge med en brinntid på 1/256–1/5554s (t0.1) eller i det supersnabba blixtläget (med reducerad färgtemperatur för att generera extremt snabba brinntider) 1/256–1/25640s (t0.1).

Inbyggt radiosystem

Med det inbyggda radiosystemet kontrollerar du blixtstyrka, inställningsljus och gruppering samt aktivering av blixtar. Du kan också använda dig av 6,3mm-kontakten för anslutning till andra triggersystem. Blixten har dessutom optisk slavfunktion.

Intuitiv LED-panel för kontroll

QT1200 II har en enkel och intuitiv bakpanel där LCD-skärmen ger dig all information som du behöver för att kontrollera ditt blixtljus. Med flertalet knappar och reglage har du direktkontroll över alla nödvändiga funktioner för ditt blixtljus. Du kan kontrollera om du vill att inställningsljuset ska följa blixtenergin, eller om det ska ställas in manuellt.

Passa på att köpa ljusformare och stativ

Med Bowens-fattningen på blixten finns det flertalet ljusformare och tillbehör du kan använda dig av, allt från softboxar och snootar till beauty dishes, du hittar alla rekommenderade tillbehör under fliken passande tillbehör. 

Levereras med

 • Godox QT1200IIM
 • Strömkabel
 • Modelleringslampa
 • Skydd för blixtrör
I denna blixt ingår det ingen reflektor eller belysningsstativ även dessa hittar du under passande tillbehör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.