Färdigt paket Olympus/Panasonic – blixtar för den större studion

Godox Studioblixtpaket 2 st SK400 II 400Ws För Olym/Pana

Artikelnummer: 1048820
  • Två studioblixtar med softboxar, stativ samt sändare och väska
  • Trådlös blixtavfyrning med trådlös sändare
  • 400Ws ger kraft för större utrymmen och ljusformare

Välj variant

5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Värdepaket

Studioblixtpaket 2 st SK400 II 400Ws För Olym/Pana
Parabolisk deep softbox 90cm
Reflexskärmskit 80cm, hållare + stativ
8 679 SEK
Studioblixtpaket 2 st SK400 II 400Ws För Olym/Pana
Reflexskärmskit 120x180cm, hållare + stativ
Parabolisk deep softbox 120cm
9 179 SEK

Paket med hög effekt för den lite större studion

Arbetar du i ett lite större utrymme eller tar bilder på större grupper är det bra med extra kraft, Godox SK400 II ger dig upp till 400 Wattsekunder. Paketet ger dig det mesta du behöver för att komma igång med studiofotografering och ljussättning. Välj paket som passar antingen  Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm och Sony

Fördelar

  • Paketet innehåller två studioblixtar med softboxar, stativ samt sändare och väska
  • Inbyggt trådlöst system med 32 kanaler och 16 grupper
  • Godox blixtsändare X2T ger dig stora möjligheter med Wireless X
  • 400 Ws ger mer kraft för större utrymmen och ljusformare
  • Passar med ljusformare med Bowens-bajonett
  • Snabb uppladdningstid på 0,4–3s
  • LCD-skärm på baksidan för enkel inställning

Studioblixt med kraftfullt blixtljus och starkt inställningsljus

Godox SK400II är en studioblixt med en färgtemperatur på 5600K, vilket gör att den klassas som en dagsljuskälla. Den har ett inbyggt trådlöst 2,4GX-system där du både kan utlösa blixten samt ställa blixteffekten. Den har ett kraftfullt inställningsljus på 150W som är proportionerligt eller manuellt vilket underlättar både för fotograf och modell.

Radiostyrning och optisk slavsensor

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen krävs en sändare som stöder Godox Wireless X, denna ingår i ditt paket. Du kan välja paket med sändare till antingen Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm och Sony. Trådlös styrning och triggning av blixten gör att du slipper ha kablar liggandes, det går snabbt och smidigt under fotograferingen. Sändarna finns länkade under passande tillbehör. Det går även bra att lösa ut blixten via den optiska slavsensorn, den reagerar på inkommande blixtljus antingen från en inkommande studioblixt eller kamerans inbyggda blixt.

Bowensfattning ger stora möjligheter

Detta innebär att alla ljusformare med Bowensbajonett passar till blixten så som exempelvis Bowens och Visico. Det finns även ett paraplyfäste som har en fördelaktig placering vilket gör att paraplyet blir centrerat och ljusbilden blir bättre. Glöm inte att du kan köpa till extra tillbehör så som paraplyer, reflektorer, beautydish, stripboxar och mycket mera, klicka in på fliken passande tillbehör för att hitta våra rekommenderade tillbehör.

Levereras med

Reflektorn som syns på vissa av produktbilderna ingår ej.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.