Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ställ Elevator för laptop

Griffin Ställ Elevator för laptop

Artikelnummer: 580542
  • Bättre ergonomi med datorn i ögonhöjd
  • Passar både Mac och PC
  • Bättre kylning för datorn jämfört med att den står på ett skrivbord
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Griffin Ställ Elevator för laptop
Att arbeta med en bärbar dator är inte alltid helt lyckat ur ergonomisk synvinkel. Toppen av din skärm ska vara i ögonhöjd samt på minst en armslängds avstånd.Tillsammans med ett externt tangentbord gör Elevator detta möjligt. Elevator passar de flesta bärbara datorer, såväl Mac som PC.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.