Batteri HL 511 motsvarar Canon BP-511

Hähnel Batteri HL 511 motsvarar Canon BP-511

Artikelnummer: 554030
389 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Alltid ett extra kamerabatteri
Att ha ett extrabatteri med sig i kameraväskan är aldrig fel. Ingen vill missa en bild på grund av att batteriet tagit slut.

Hähnel Batteri HL 511 motsvarar Canon BP-511
Kraftfullt Lithium-Ion-batteri för digital kamera/videokamera. Lättare och mer kompakt än något annat laddningsbart batteri på marknaden. Silverfärgat. Tål att laddas upp utan total urladdning (ingen minneseffekt). Inbyggt elektroniskt IC-skyddsystem som skyddar mot skador vid kortslutning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.