Liten, kompakt Qi-laddplatta för trådlös laddning

Hähnel Powercube wireless charger

Artikelnummer: 1041131
  • 9 V trådlös snabbladdning
  • Liten och diskret laddare för säng- och skrivbord
  • Laddar genom mobilskal upp till 3 mm tjocka
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Hähnel Powercube Wireless Charger är en liten och smidig trådlös laddare till mobiltelefoner, kamerabatterier och andra kompatibla enheter som stöder Qi-laddning. Lägg din mobil på Powercube så startar den trådlösa laddningen automatiskt. Stödjer 9V snabbladdning när den är ansluten till en kompatibel QC-laddare (Quick Charge). Powercube kopplas in i en vanlig USB-A kontakt på din laptop, telefonladdare eller i bilen. Klarar att ladda mobilen även med mobilskal med en tjocklek upp till 3 mm.

Hähnel Powercube Wireless Charger kan användas fristående och kopplas till ett vägguttag, eller kopplas till en Hähnel Pro Cube.

OBS! Mobil eller kamerabatteriladdare ingår ej!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.