Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fotopapper A3 PhotoRag Satin A3 310gr 25blad

Hahnemühle Fotopapper A3 PhotoRag Satin A3 310gr 25blad

Artikelnummer: 1041637
  • Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt
  • Ger exceptionell glans till dina fotografier och konstreproduktioner
  • Äkta konstpapper
1 049 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hahnemühle Fotopapper A3 Photo Rag Satin

Ett vitt konsnärspapper av 100% bomullsbas. Photo Rag Satin ger exceptionell glans till dina fotografier och konstreproduktioner medan den otryckta ytan förblir matt. Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner och uppfyller den högsta branschstandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper.

Fördelar

Levereras med

  • Hahnemühle Fotopapper A3 Photo Rag Satin 310gr 25 Blad
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.