Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

German Etching A2 310gr 25blad

Hahnemühle German Etching A2 310gr 25blad

Artikelnummer: 1023510
  • Sammetslen yta med ytterst fin struktur perfekt för fotoutskrifter
  • Styvt papper på 310 gram
  • Färdiga ICC-profiler till pappret
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hahnemühle German Etching
Ett vitt konsnärspapper av 100% α-cellulosa. German Etching passar perfekt till utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner. Pappret har en sammetslen yta med ytterst fin struktur och uppfyller den högsta branschstandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper.
Tjocklek: 310 gr

Här hittar du ICC-profiler för Hahemühle Fine Art-papper. Gäller pigmentskrivare.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.