Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PhotoRag Ultra Smooth Rulle 24" x 12m 305gr

Hahnemühle PhotoRag Ultra Smooth Rulle 24" x 12m 305gr

Artikelnummer: 1023504
  • Mycket fin texturerad yta med silkeslen känsla
  • Museum kvalitet för högsta åldersbeständighet
  • Syra- och ligninfritt papper
  • Färdiga ICC-profiler
  • Matt Premium Inkjet-beläggning för utmärkta utskriftsresultat
2 149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth
Ett vitt konsnärspapper av 100% bomullsbas. Photo Rag Ultra Smooth är ett matt papper med ultramjuk ytstruktur som uppfyller den högsta industristandarden när det gäller täthet, färgomfång, färggradering och skärpa samtidigt som det ger den där speciella känslan av äkta konstpapper. Pappret är idealiskt för utskrift av fotografier i både färg och svartvitt samt konstreproduktioner.
Tjocklek: 305 gr

Här hittar du ICC-profiler för Hahemühle Fine Art-papper. Gäller pigmentskrivare.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.