Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stort vit/halvtransparent paraply 100cm

Helios Paraply Vit/Halvtransparent 100cm

Artikelnummer: 1045336
  • Ger mjukt ljus med stor ljusspridning
  • Smidigt att transportera
  • Ger jämt och fint ljus
119 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vitt/halvtransparent paraply för blixtfotografering

Detta paraplyet ger dig mjukt ljus med en stor spridning perfekt när du vill fotografera med blixt igenom paraplyet. Detta passar utmärkt när du vill täcka lite större ytor eller exempelvis till hel- till halvkroppsporträtt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.