-53%

Väska 2500 Svart för DJI Ronin S

HPRC Väska 2500 Svart för DJI Ronin S

Artikelnummer: 1042012
990 SEK2 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

HPRC 2500 med inredning till DJI Ronin S

Vattentät och mycket slagtåligt väska som dessutom tål temperaturer mellan -40°C till 80°C. Väskan är mycket lätt, har ett ergonomiskt handtag och möjlighet att fästa hänglås. Delat spänne gör det enklare öppna och låsa väskan. Väskan är även utrustad med en automatisk tryckutjämningsventil för att reglera tryckförändringar vid flygtransport eller stora temperaturskillnader.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.