Adventure and Wildlife – Lucia Griggi

Vildmarksfotografen Lucia Griggi bjöd på en inspirationsföreläsning under ett digitalt event hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Inspireras av fantastiska äventyrsbilder från platser runt om i världen och ta del av Lucias resa till att jobba som professionell fotograf.

Torsdagen den 29 april genomförde vi, i samarbete med Canon, ett digitalt event där vildmarksfotografen och Canon-ambassadören Lucia Griggi inspirerade oss med fantastiska äventyrsbilder från platser runt om i världen och berättade om sin resa till att jobba som professionell fotograf.

Under eventet berättade Lucia om sin karriär som fotograf och gav en inblick i sina utmaningar som expeditionsfotograf på olika platser runt om i världen. Hon berättade om vilken utrustning hon använder för att fånga sina bilder, och hur det egentligen är att tillbringa över 200 dagar ute i fält på kalla och avlägsna destinationer, iväg från familj och vänner. Lucia delade även med sig av sina erfarenheter kring hur hon som självlärd fotograf har utvecklats till att bli en professionell fotograf, och hur hon har övervunnit svårigheter längs vägen.

Eventet och mer inspiration hittar du på vår YouTube-kanal. Ta även en titt på vår eventsida för att se våra aktuella event.

Surfing, polarområden och äventyr runt om i världen

Lucia är en expeditions-, rese- och vildmarksfotograf och vinnare av National Geographic Traveler-priset. Hon specialiserar sig på polarområden, inklusive undervattens- och flygfotografering. Med en kärlek till surfing och en dröm om att se världen, började Lucia sin fotograferingsresa med att fånga farliga vågor på bild. Vatten alltid varit ett genomgående tema i den brittisk-italienska fotografens arbete.

Lucias Canon-favoriter

Se mer av Lucia

Hemsida: www.luciagriggi.com
Instagram: @luciagriggi
Facebook: Lucia Griggi Photographer


Sanna Wikström

2021-05-26

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn