Skapa en rolig semestervlogg

I denna film ger Catherine tips på hur du kan skapa en rolig semestervlogg och tips på kameror och passande utrustning för att göra vloggar under resor.

Att resa och upptäcka nya platser är ett fantastiskt sätt att få ny inspiration och att hitta nya motiv. Tänk att kunna fånga de spännande upplevelser och härliga stunder som du är med om på semester för att i efterhand kunna återuppleva det du kände just då. Oavsett om det är en city-, sol- eller friluftssemester som du ska ge dig ut på i sommar så har vi massor av tips på utrustning som hjälper dig att fånga dina minnen på bästa sätt. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som ska ut och resa med din kamera i sommar!

Skapa en rolig semestervlogg


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!


Scandinavian Photo

2018-06-25

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.