Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II

Canon PowerShot G7 X Mark II

Kraftfull kompaktkamera med kreativa funktioner

Artikelnummer: 1025502
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • Stor 1" sensor med en ljusstark, bildstabiliserad optik motsvarande 24-100 mm.
 • Fällbar pekskärm med selfie-läge.
 • Dela och överför bilder trådlöst till telefonen.
5 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

PowerShot G7 X Mark II
LED-Belysning Mobile LED Light L2
Bordsstativ / Selfiestick BK15
6 679 SEK6 779 SEK
PowerShot G7 X Mark II
Satchel SA-1
SDXC Canvas Go! Plus 128GB V30 170/90MB/s
6 088 SEK6 188 SEK

Kraftfull kompaktkamera med kreativa funktioner

Trots att PowerShot G7X Mark II från Canon kommer i fickformat levererar den kreativitet i klass med en systemkameras. Den har en stor bakbelyst 20,1 MP CMOS-sensor av 1,0"-typ som gör att du får fantastiska bilder med hög kvalitet i alla lägen. Kamerans ljusstarka f/1,8-2,8 objektiv med en brännvidd motsvarande 24-100 mm och den nya kraftfulla bildprocessorn DIGIC 7 ger en otrolig flexibilitet och oändliga kreativa möjligheter. Fota allt från makrobilder till högupplösta landskapsbilder eller porträtt med snygg bakgrundsoskärpa.

Fördelar:

 • Stor CMOS-sensor av 1,0-typ på 20,1 MP och DIGIC 7 bildprocessor
 • Vinklingsbar 3” LCD-pekskärm med ca 1 040 000 punkter
 • Touch AF gör att du kan välja fokuspunkt direkt på skärmen
 • 5-axlig dynamisk bildstabilisering
 • Dela, säkerhetskopiera och geotagga dina bilder samt fjärrstyr kameran med WiFi och NFC.

Supersnabbt autofokussystem

Kameran låser korrekt och direkt på objekt och det supersnabba autofokussystemet innehåller 31 punkter för bred och svarsvillig täckning över hela bildrutan. Hastigheten för bildserier uppgår till 8 bilder per sekund i upp till 30 bilder i RAW-format. Kameran har även en inbyggd Time-Lapse-funktion.

Ta kontroll över ditt fotograferande

Objektivringen är anpassningsbar och ger dig full kontroll på ett bekvämt sätt. Viktiga inställningar som bländare och slutartid kan anpassas för att få direktkontroll. Helt manuella funktioner ger fullständig kontroll över alla kamerainställningar. Fotografering i RAW-format med stöd för tagningar i flera bildförhållanden möjliggör en flexibel bildkomposition.

För blivande filmare

Testa filmtekniken med Manual Movie; bländare, slutartid och ISO kan justeras under själva filmningen för att få de bästa kreativa resultaten. Spela in i Full-HD 60p och fånga stämningen i svaga ljusförhållanden tack vare avancerad brusreducering. Intelligent IS med filmstabilisering i 5 axlar ger stadig tagningar, även genom bilrutan eller på promenad längs gatan.

Dela dina bilder direkt

PowerShot G7 X har både WiFi och NFC så att du kan dela dina favoritbilder direkt från kameran till sociala nätverk med din familj och dina vänner. Du kan även geotagga dina bilder med platsinformation och fjärrstyra din kamera tack vare NFC.

Levereras med:

 • PowerShot G7 X Mark II
 • Handlovsrem WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batteriladdare CB-2LHE
 • Nätkabel
 • Användarhandbokssats
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.