Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon PowerShot G7 X Mark II
Artikelnummer: 1025502

Canon PowerShot G7 X Mark II

Kraftfull kompaktkamera med kreativa funktioner

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Stor 1" sensor med en ljusstark, bildstabiliserad optik motsvarande 24-100 mm.
 • Fällbar pekskärm med selfie-läge.
 • Dela och överför bilder trådlöst till telefonen.
6 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kraftfull kompaktkamera med kreativa funktioner

Trots att PowerShot G7X Mark II från Canon kommer i fickformat levererar den kreativitet i klass med en systemkameras. Den har en stor bakbelyst 20,1 MP CMOS-sensor av 1,0"-typ som gör att du får fantastiska bilder med hög kvalitet i alla lägen. Kamerans ljusstarka f/1,8-2,8 objektiv med en brännvidd motsvarande 24-100 mm och den nya kraftfulla bildprocessorn DIGIC 7 ger en otrolig flexibilitet och oändliga kreativa möjligheter. Fota allt från makrobilder till högupplösta landskapsbilder eller porträtt med snygg bakgrundsoskärpa.

Fördelar:

 • Stor CMOS-sensor av 1,0-typ på 20,1 MP och DIGIC 7 bildprocessor
 • Vinklingsbar 3” LCD-pekskärm med ca 1 040 000 punkter
 • Touch AF gör att du kan välja fokuspunkt direkt på skärmen
 • 5-axlig dynamisk bildstabilisering
 • Dela, säkerhetskopiera och geotagga dina bilder samt fjärrstyr kameran med WiFi och NFC.

Supersnabbt autofokussystem

Kameran låser korrekt och direkt på objekt och det supersnabba autofokussystemet innehåller 31 punkter för bred och svarsvillig täckning över hela bildrutan. Hastigheten för bildserier uppgår till 8 bilder per sekund i upp till 30 bilder i RAW-format. Kameran har även en inbyggd Time-Lapse-funktion.

Ta kontroll över ditt fotograferande

Objektivringen är anpassningsbar och ger dig full kontroll på ett bekvämt sätt. Viktiga inställningar som bländare och slutartid kan anpassas för att få direktkontroll. Helt manuella funktioner ger fullständig kontroll över alla kamerainställningar. Fotografering i RAW-format med stöd för tagningar i flera bildförhållanden möjliggör en flexibel bildkomposition.

För blivande filmare

Testa filmtekniken med Manual Movie; bländare, slutartid och ISO kan justeras under själva filmningen för att få de bästa kreativa resultaten. Spela in i Full-HD 60p och fånga stämningen i svaga ljusförhållanden tack vare avancerad brusreducering. Intelligent IS med filmstabilisering i 5 axlar ger stadig tagningar, även genom bilrutan eller på promenad längs gatan.

Dela dina bilder direkt

PowerShot G7 X har både WiFi och NFC så att du kan dela dina favoritbilder direkt från kameran till sociala nätverk med din familj och dina vänner. Du kan även geotagga dina bilder med platsinformation och fjärrstyra din kamera tack vare NFC.

Levereras med:

 • PowerShot G7 X Mark II
 • Handlovsrem WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batteriladdare CB-2LHE
 • Nätkabel
 • Användarhandbokssats
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn