Kampanj
Canon RF 24-70mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 24-70mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 24-70mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 24-70mm f/2,8 L IS USM

Canon RF 24-70mm f/2,8 L IS USM

Ljusstark och stabiliserad normalzoom till Canon RF

Artikelnummer: 1045404
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • 5-stegs bildstabilisering för både foto och film
 • Mångsidig brännvidd för exempelvis bröllop, resor, studio, landskap, porträtt eller filmar
 • Nano USM - Tyst och jämn autofokus
24 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

EOS R CashbackFå 2500,- tillbaka!

Just nu får du 2 500 kronor i cashback när du köper detta objektivet från Canon. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 – 2022.
Läs mer

Värdepaket

RF 24-70mm f/2,8 L IS USM
Rengöringskit Lens cleaning kit
Putsduk Photo Microklear Cloth
25 468 SEK
RF 24-70mm f/2,8 L IS USM
Rengöringskit Cleaning Kit White
Rengöringspenna Original White
25 418 SEK

Ljusstark normalzoom med 5 stegs bildstabilisering

Detta är objektivet som passar Canons spegellösa fullformatssystem. Detta objektivet fungerar till det flesta fotografer oavsett om du fotograferar bröllop, resor, studio, landskap, porträtt eller filmar. Ett ljusstarkt 24–70 mm är mycket användbart i de flesta situationer då det täcker de flesta populära brännvidder. Canon RF 24-70mm f/2,8 L IS USM har inbyggd bildstabilisering som motsvarar 5-stegs och kan automatisk detektera om kameran är monterat på ett stativ eller inte.  

Fördelar

 • 5-stegs bildstabilisering för både foto och film
 • Ljusstarkt och skarpt
 • Vädertätat objektiv
 • Flouritbeläggningar
 • Air Sphere Coating
 • Konstruerat för att motverka fokus breathing
 • NanoUSM - Tyst och jämn, bra för både foto och film

Bildstabilisering för både film och foto

Canons Image Stabilizer hjälper till att reducera skakningsoskärpa orsakad av oönskade kamerarörelser av fotografen. Bildstabiliseringen ger dig möjligheten att fotografera med 5 stegs längre slutartid vilket tillsammans med objektivets höga ljusstyrka underlättar vid fotografering i svaga ljusförhållanden. Detta ger även en stor fördel när du filmar genom att filmerna blir betydligt stadigare och följsamma.

Ändra dina inställningar direkt på objektivet med Objektivkontroll-ringen

Objektivet är utrustad med en objektivkontroll-ring som ger dig möjlighet att exempelvis ändra bländare, slutartiden, ISO eller exponeringskompensation genom att vrida på ringen och därmed kunna ändra dina inställningar snabbt utan behöva göra det i kameran, utan du kan fortsätta fotografera och snabbt vrida på ringen för att exempelvis justera exponeringen.

Fokusera snabbt och nästintill ljudlöst

Objektivet har en tyst och snabb Nano USM fokusmotor som ger en stadig kontinuerlig fokusering under både foto och film. Nano USM är en förfinad och mindre linjär variant av den traditionella USM fokusmotorer vilket gör den liten och kompakt. Nano USM är anpassat för Canon Dual Pixel för att arbeta snabbt och ge mjuka övergångar i video.

Levereras med

 • Canon RF 24-70mm F2.8 L IS USM
 • Canon objektivlock E-82II
 • Motljusskydd EW-88E
 • Objektivpåse LP-1222
 • Bakre objektivlock RF
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.