sp.tech – väskor för kreatörer

sp.tech Day

sp.tech day backpack

Moderna väskor för

en kreativ vardag

sp.tech Day Backpack

Day Backpack är en ryggsäck som är designad för kompakt utrustning. Den håller innehållet skyddat och organiserat samtidigt som den ger plats för annat du behöver i vardagen, och den moderna designen skyltar inte med att ryggsäcken kan innehålla värdefull utrustning.

I ryggsäcken finns det utrymme för en laptop, en dedikerad packyta för vardagsprylar och en separat del med avdelare för din kamerautrustning. Ryggsäckarna finns i två olika storlekar som rymmer 13" respektive 15" laptop och finns i flera olika färger.

 

sp.tech Day Shoulder Bag

”Bästa kameran är den man har med sig”. Ett välkänt faktum som många känner igen. Day Shoulder Bag är framtagna för att du ska kunna ta med dig din kamera överallt i vardagen och passerar genom de flesta miljöer utan att avslöja sitt värdefulla innehåll. Shoulder bag finns i tre olika färger.

Day shoulder bag är liten och anpassningsbar med avdelare i det stora facket. Här får du plats med till exempel en spegellös kamera och ett mindre objektiv eller din mobilrigg. Mellanväggarna går att flytta och stoppningen är mjuk för att skydda din utrustning. Längs ena sidan sitter det en ficka. På undersidan av locket hittar du ett förvaringsutrymme med blixtlås, meshnätet är praktiskt för att kunna se innehållet utan att behöva öppna.

sp.tech Creator

sp.tech Creator väskor för kreatörer

Innovativa väskor

för all din teknik

Creator Backpack är en ryggsäck som har en nytänkande konstruktion och design. Ryggsäcken har innovativa och löstagbara flexavdelare för att enkelt skapa fack för din utrustning. Creator Backpack finns i två storlekar: Medium och Large.

Creator Messenger och X-body Pack har innovativa lösningar för den moderna livstilen och är utformade för att sitta nära kroppen och väskan öppnas mot dig för att hålla din utrustning trygg. Välj mellan två färger – klassiskt svart eller modernt mörkblå.

Upptäck våra väskor ur Creator-serien

Upptäck väskor från sp.tech

Behöver du en riktigt bra väska med genomtänkt design och smarta funktioner? sp.tech erbjuder väskor som har designats från grunden, i ett tätt samarbete mellan designer och professionella fotografer, för att ta fram väskor med kreativa människor i åtanke. Väskorna är delvis tillverkade av återvunnet material, med genomtänkta spännen och hållbara dragkedjor – allt för att den ska bli din lojala trotjänare i flera år. Läs mer och upptäck vårt utbud av väskor från sp.tech.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.