sp.tech – väskor för kreatörer

sp.tech Day

sp.tech day backpack

Moderna väskor för

en kreativ vardag

Day Backpack

Day Backpack är en ryggsäck som är designad för kompakt utrustning. Den håller innehållet skyddat och organiserat samtidigt som den ger plats för annat du behöver i vardagen, och den moderna designen skyltar inte med att ryggsäcken kan innehålla värdefull utrustning.

I ryggsäcken finns det utrymme för en laptop, en dedikerad packyta för vardagsprylar och en separat del med avdelare för din kamerautrustning. Ryggsäckarna finns i två olika storlekar som rymmer 13" respektive 15" laptop och finns i flera olika färger.

Day Shoulder Bag

Day Shoulder Bag är framtagna för att du ska kunna ta med dig din kamera överallt i vardagen och passerar genom de flesta miljöer utan att avslöja sitt värdefulla innehåll. Shoulder bag finns i tre olika färger.

Day shoulder bag är liten och anpassningsbar med avdelare i det stora facket. Här får du plats med till exempel en spegellös kamera och ett mindre objektiv eller din mobilrigg. Mellanväggarna går att flytta och stoppningen är mjuk för att skydda din utrustning.

Day Laptop Sleeve

sp.tech Day Laptop Sleeve är ett datorfodral som är tillverkad i slitstarkt polyester. Det har en rymlig ytterficka som har plats för kablar, laddare, adapters eller andra tillbehör som du behöver bära med dig. Både fodral och ficka försluts med en dragkedja. Fodralet har ett foder i mikrofiberpäls som ger en mjuk insida för maximalt skydd av din dator.

Upptäck våra väskor ur Day-serien

sp.tech Creator

sp.tech Creator väskor för kreatörer

Smarta väskor

för content creators

Creator Backpack är en ryggsäck som har en nytänkande konstruktion och design. Ryggsäcken har innovativa och löstagbara flexavdelare för att enkelt skapa fack för din utrustning. Creator Backpack finns i två storlekar: Medium och Large.

Creator Messenger och X-body Pack har innovativa lösningar för den moderna livstilen och är utformade för att sitta nära kroppen och väskan öppnas mot dig för att hålla din utrustning trygg. Välj mellan två färger – klassiskt svart eller modernt mörkblå.

kb1x2-sptech-creator-2022.jpg

Upptäck våra väskor ur Creator-serien

sp.tech Field

Rejäla och flexibla

ryggsäckar

Upptäck väskor från sp.tech

Behöver du en riktigt bra väska med genomtänkt design och smarta funktioner? sp.tech erbjuder väskor som har designats från grunden, i ett tätt samarbete mellan designer och professionella fotografer, för att ta fram väskor med kreativa människor i åtanke. Väskorna är delvis tillverkade av återvunnet material, med genomtänkta spännen och hållbara dragkedjor – allt för att den ska bli din lojala trotjänare i flera år. Läs mer och upptäck vårt utbud av väskor från sp.tech.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn