sp.tech – väskor för kreatören

Helhetslösningar för inspektion, räddningsinsatser och kommersiellt bruk

En drönare är ett utmärkt verktyg oavsett om du ska besikta ditt skogsbestånd, utföra avancerade räddningsinsatser eller helt enkelt utöka vilka tjänster du kan erbjuda som fotograf och kreatör. Ska du söka av ett större område eller behöver du hjälp med att inspektera och granska ditt elnät? Vi på SP hjälper dig att hitta helhetslösningar för dina behov för drönarfotografering – oavsett om du ska dokumentera i luften eller under vatten.

Tveka inte att kontakta våra experter! Mejla business@scandinavianphoto.se eller ring 0770-77 11 08.

Sökinsats från luften

För att kunna bedriva en framgångsrik räddningsinsats och ta rätt beslut, behöver du bra överblick. Med en drönare kan du enkelt förflytta dig över en stor yta och rikta dina insatser där det verkligen behövs. Behöver du söka efter försvunna personer eller leta efter personer vid skogsbränder? Här hittar du drönare och tillbehör som kan passa just ditt användningsområde.

Fördelar med drönare

  • Söka av områden med svårtillgänglig terräng
  • Livesänd drönarens kamera till operatör
  • Identifiera människor via värmekamera
  • Använd drönaren både på dagen och natten

 

Räddningsinsats till sjöss

Att utföra en räddningsinsats i vatten kan både vara komplicerat och utmanande. Med rätt teknik kan du både underlätta och skynda på processen, vilket i slutändan kan rädda liv. Det finns även stora möjligheter att lätt inspektera och bevaka större områden längs kustbandet, där det både kan vara svårnavigerat och finnas svåråtkomlig terräng.

Fördelar med drönare

  • Sök av områden med svårtillgänglig terräng
  • Hitta personer i sjönöd
  • Stor räckvidd på djupet
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.