Ljuslåda Color Frame 01 med dimmer

Just Normlicht Ljuslåda Color Frame 01 med dimmer

Artikelnummer: 1007871
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ljusskåp med dimmerfunktion för softproof av utskrifter. Just Normlicht Color Frame 01 Dimmer är en instegsmodell för dig som vill göra avancerad softproof. Mycket enkel att montera och placera på arbetsplatsen tack vare kompakt storlek.

Tack vare dimmer funktionen kan ljusskåpet justeras för att anpassas till bildskärm eller för utskrift m.m. När inte Color Frame 01 används viks den enkelt ihop, likt en lap top, och lyfts undan i handtaget i toppen. Vid behov kan sidoväggar monteras (extra tillbehör) vilket då skapar en ytterligare kontrollerbar miljö.

- Kompakt hopvikbar design med handtag i toppen
- Multi-volt
- Sidoväggar finns som extra tillbehör
- Dimmer funktion
- Lysrör 2x18W
- Arbetsyta: 34x46 cm
- Yttermått: 51x54x26 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.