Kompakt handkamera med 3G-SDI

JVC GY-HM180E

Artikelnummer: 1041829
  • Kompakt videokamera med hög inspelningskvalitet
  • 3G-SDI-utgång för anslutning till t.ex. bildmixer och videokort
  • HDMI-utgång kan användas samtidigt som 3G-SDI
18 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

JVC GY-HM180E

Kompakt handkamera från JVC med 4K UHD. Med 3G-SDI och tolv gångers optisk zoom tillsammans med JVC:s "Dynamic Zoom" passar den perfekt för livestreaming av till exempel sportevent eller föreläsningar.

  • Kompakt kamera med hög inspelningskvalitet
  • 3G-SDI-utgång för anslutning till t.ex. bildmixer och videokort
  • HDMI-utgång kan användas samtidigt som 3G-SDI

4K via 3D-SDI och HDMI

GY-HM180 har anslutningar för 3G-SDI för långa kabeldragningar, som passar dig som vill ha en säker och stabil anslutning på upp till 100m räckvidd, för anslutning till recorder eller bildmixer. Kameran har även HDMI och bägge anslutningarna kan användas samtidigt.

Professionella videoanslutningar

Med XLR-ingångar för anslutning av proffesionell ljudutrustning samt stöd för full HD med färgsampling 4:2:2 i 50Mbps och 4K direkt ut från HDMI-utgången är GY-HM180 är mycket kompetent videokamera som kan användas i flertalet inspelningssammanhang.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.