JVC GY-HM180E
Artikelnummer: 1041829

JVC GY-HM180E

Kompakt handkamera med 3G-SDI

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Kompakt videokamera med hög inspelningskvalitet
  • 3G-SDI-utgång för anslutning till t.ex. bildmixer och videokort
  • HDMI-utgång kan användas samtidigt som 3G-SDI
18 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

JVC GY-HM180E

Kompakt handkamera från JVC med 4K UHD. Med 3G-SDI och tolv gångers optisk zoom tillsammans med JVC:s "Dynamic Zoom" passar den perfekt för livestreaming av till exempel sportevent eller föreläsningar.

  • Kompakt kamera med hög inspelningskvalitet
  • 3G-SDI-utgång för anslutning till t.ex. bildmixer och videokort
  • HDMI-utgång kan användas samtidigt som 3G-SDI
  • 4K via HDMI

GY-HM180 har anslutningar för 3G-SDI för långa kabeldragningar, som passar dig som vill ha en säker och stabil anslutning på upp till 100m räckvidd, för anslutning till recorder eller bildmixer. Kameran har även HDMI och bägge anslutningarna kan användas samtidigt.

Professionella videoanslutningar

Med XLR-ingångar för anslutning av proffesionell ljudutrustning samt stöd för full HD med färgsampling 4:2:2 i 50Mbps och 4K direkt ut från HDMI-utgången är GY-HM180 är mycket kompetent videokamera som kan användas i flertalet inspelningssammanhang.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.