Kompakt handkamera med 3G-SDI

JVC GY-HM180E

Artikelnummer: 1041829
  • Kompakt videokamera med hög inspelningskvalitet
  • 3G-SDI-utgång för anslutning till t.ex. bildmixer och videokort
  • HDMI-utgång kan användas samtidigt som 3G-SDI
18 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt handkamera från JVC med 4K UHD. Med 3G-SDI och tolv gångers optisk zoom tillsammans med JVC:s "Dynamic Zoom" passar den perfekt för livestreaming av till exempel sportevent eller föreläsningar.

  • Kompakt kamera med hög inspelningskvalitet
  • 3G-SDI-utgång för anslutning till t.ex. bildmixer och videokort
  • HDMI-utgång kan användas samtidigt som 3G-SDI
  • 4K via HDMI

GY-HM180 har anslutningar för 3G-SDI för långa kabeldragningar, som passar dig som vill ha en säker och stabil anslutning på upp till 100m räckvidd, för anslutning till recorder eller bildmixer. Kameran har även HDMI och bägge anslutningarna kan användas samtidigt.

Professionella videoanslutningar

Med XLR-ingångar för anslutning av proffesionell ljudutrustning samt stöd för full HD med färgsampling 4:2:2 i 50Mbps och 4K direkt ut från HDMI-utgången är GY-HM180 är mycket kompetent videokamera som kan användas i flertalet inspelningssammanhang.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.