Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

KA-HU1 XLR-adapter/handtag

JVC KA-HU1 XLR-adapter/handtag

Artikelnummer: 1034390
3 745 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Handtag med XLR-ingångar för JVC GY-HM170

Med två stycken Mic/Line/Mic +48V XLR-ingångar för JVC GY-HM170 för möjlighet att ansluta två stycken kondensatormikrofoner för professionell ljudupptagning i två kanaler. Handtaget är även utrustat med rec start/stop med hold och en ett zoomreglage.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.