-34%

Okular 30x wide till SP-100 ED WP

Kamakura Okular 30x wide till SP-100 ED WP

Artikelnummer: 306782
990 SEK1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Okular till SP-100 ED WP

Flexibelt vidvinkelokular med förstoring upp till 30x, för Kamakura kikare SP-100 ED WP. Steglös zoomfunktion och ett imponerande brett synfält gör det både mångsidigt och stabilt för dig som jobbar med mycket ljus och breda vyer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.