Avancerade kompaktkameror

Köp avancerade kompaktkameror hos oss, online eller i butik! Är du ute efter funktionen hos en systemkamera men i en kompakt variant? Då kan en avancerad kamera vara det du letar efter! En avancerad kompaktkamera är som ett mindre syskon till systemkameran, den har i stort sett alla funktionaliteter som slutartid, bländare och ISO, och i vissa fall kan den till och med fotografera i RAW-format. Den avancerade kompaktkameran har ett fast objektiv och också ofta en större sensor än en kompaktkamera vilket ger en högre bildkvalitet. Hos oss kan du köpa avancerade kompaktkameror från Canon, Fujifilm, Panasonic, Sony, Leica med flera.

43 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Varumärken
Sensorstorlek:
Vädertålig:
Zoom:
RAW-format:
Sökare:
Tele (motsv 35mm):
Trådlösa anslutningar:
Optisk bildstabilisering:
Vattentät minst 3 meter:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.