Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Coolpix P900 svart

Nikon Coolpix P900 svart

Artikelnummer: 1018040
 • Enormt zoomomfång, 24-2000 mm (83 x Zoom)
 • Fullt vinklingsbar display
 • Dedikerat läge för fågel- eller månfotografering
 • WiFi och NFC
5 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Coolpix P900 svart
Minneskort Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
Stativkit FIT29AIH1 iTrip Serie 2
7 534 SEK
Coolpix P900 svart
Stativkit TSL08AN00 Slim aluminium
Bättre bilder - Fotoskolan 1
6 734 SEK
Kom nära allt
Nikon Coolpix P900 är kompaktkameran för dig som fotograferar djurliv och natthimlen. Den har en mycket kraftfull optisk zoom på 83x, vilket täcker hela 24-2000 mm och kan utökas till 4000 mm med Dynamic Fine Zoom. Du kommer att kunna fånga alla små detaljer som ditt öga annars missar. Tack vare det högkvalitativa ljusstarka objektivet på f/2,5-6,5 ger dig kristallklara och högupplösta bilder även när du zoomar ut till 2000 mm telefoto.

Kompaktkameran är utrustad med snabb autofokus, kort slutarfördröjning och en mycket stabil vibrationsreducering med Dual Detect Optical VR för att minska oskärpa. På så sätt kan du fotografera handhållet mycket längre och filma i full HD utan kameraskakningar.

Elektronisk sökare
Med en vinklingsbar LCD-skärm på 3,0" blir det enkelt att komponera bilden medan den elektroniska sökaren gör det smidigt för dig att ändra mellan fotograferingsstilar då den inbyggda ögonsensorn automatiskt växlar från monitorn till sökaren när du sätter ögat mot sökaren.

GPS, WiFi och NFC
Du kan hålla koll på dina fotograferingsplatser med det inbyggda stödet för de internationella satellitsystemen GPS/GLONASS/QZSS som ger exakt och snabb information om var du än befinner dig i världen. Du kan även dela dina bilder direkt med ingybbt stöd för WiFi och NFC.

Fördelar:

 • Skapa imponerande timelapsefilmer
 • Bakbelyst CMOS-sensor med 16 megapixlar
 • Filma i full HD
 • Högkvalitativt ljud med Zooma mikrofon som ändrar riktning efter hur du zoomar
 • Lägen för fågelskådning och måne
 • Funktionsratt
 • 19 motivtyper
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.