Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Artikelnummer: 1035994

Sony Cybershot DSC-RX10 IV

1"-sensor, mycket zoom och snabb autofokus

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Brännvidd motsvarande 24-600 mm med 315 fasbaserade autofokuspunkter med utmärkt följande autofokus.
  • Riktigt snabb seriebildtagning för sport, action och djur.
  • Vinklingsbar skräm, RAW-format och vädertätning gör kameran väldigt flexibel.
20 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Superzoom kamera med snabb autofokus och hög seriebildtagning

Sony RX10 IV är en superzooms-kamera med hela 24-600mm brännvidd och god ljusstyrka genom hela zoomomfånget. Det stora zoomomfånget kombinerat med 315-punkters fasbaserad autofokus gör RX10 IV till en perfekt kamera för resor, sport och naturfotografier.

Fördelar:

  • 315 fas-baserade autofokuspunkter
  • Stort zoomomfång
  • Bra ljusstyrka
  • 24 RAW-bilder per sekund
  • 1" Exmor RS sensor
  • Touchskärm, sökare och reglage
  • 4K-video med fas-af
  • Slowmotion video

315 fas-baserade autofokuspunkter

Fas-baserade autofokuspunkter är den typen av autofokus som normalt sitter i systemkameror och tekniken ger väldigt bra resultat när det handlar följande autofokus i vid till exempel sportfotografering och andra motiv som rör sig snabbt. Genom att utrusta RX10 IV med hela 315 fas-baserade autofokuspunkter som täcker ca 65% av bildytan  får du bra autofokusprestanda även i dessa situationer.

Stort zoomomfång

Med ett zoomomfång på 24-600mm klarar RX10 IV av både landskaps- och inomhusbilderna men även att fånga motiven som befinner sig riktigt långt bort. Vid 600mm kan du fotografera sport, fåglar och andra motiv som befinner sig på långt avstånd.

Bra ljusstyrka

Med en bländare på f/2,4-4 klarar RX10 IV av att leverera klara bilder och även när det är svagt ljus, men framförallt så är det lättare hålla nere slutartiderna för att frysa motiven. Tack vare en hög ljusstyrka på f/4 vid 600mm kommer RX10 IV prestera väldigt bra även i de läget.

24 RAW-bilder per sekund

För att fånga snabba motiv där du kanske bara har en chans så underlättar det att ha fler bilder att välja på. Med 24 RAW-bilder per sekund kommer du kunna fånga även det snabbaste motiven.

1" Exmor RS sensor

Sony stackade Exmor RS-sensor möjligör extremt snabb utläsning av bilderna, vilket gör det möjligt att få en väldigt snabb seriebildtagning, 4K-video, slowmotion FullHD video och en väl fungerande följande autofokus.

Touchskärm, sökare och reglage

RX10 IV har en 3.0" vinklingsbar touchskärm med Touch Focus och Touch Pad funktion för snabb hantering och val av fokuspunkt. Skärmen är anpassad för att kunna visa en tydlig bild även i starkt solljus. En 2.35m pixlar XGA OLEG Tru-Finder sökare ger dig god ergonomi och lättare hantering av kameran när du använder teleläget på 600mm. Objektivet har 3 kontrollringar för bländare, zoom och fokus tillför också till ergonomin. Bländarringen går att ställa i ett klicklöst läge för videofilmare.

4K-Video med fasbaserad autofokus

Tack vare 315st fasbaserade autofokus-punkter på sensor kan Sony RX10 IV utnyttja den fina autofokus även vid filmning. RX10 IV har full pixel readout, vilket ger ca 1,7x mer information än vad som krävs för 4k. Genom att skala ner den upplösningen bibehåller RX10 IV skärpa och detaljrikedom i 4K-video. XAVC S codec'en ger dig möjligheten till 4K i 24/30p i 100mbps eller 120p i FullHD. RX10 IV har även S-Log3/S-Gamut3, Gamma Display Assist, Proxy Recording, TIme Code / User Bit.

Slowmotion video

Den snabba utläsningen från sensorn gör det också möjligt att filma i slowmotion. Upp till 4 sekunder i kvalitetsprioriterad filmning och upp till 7 sekunder i tidsprioriterad filmning. Du kan välja mellan 1000, 500 och 250fps och spela upp i 24p, 25p eller 50p

Levereras med:

  • Uppladdningsbart Batteri NP-FW50
  • AC- Adapter AC-UUD12
  • Micro USB kabel
  • Axelrem
  • Objektivlock
  • Blixtskolock
  • Motljusskydd
  • Ögonmussla
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn