Kampanj

1" sensor, mycket zoom och snabb autofokus

Sony Cybershot DSC-RX10 IV

Artikelnummer: 1035994
 • Brännvidd motsvarande 24-600 mm med 315 fasbaserade autofokuspunkter med utmärkt följande autofokus.
 • Riktigt snabb seriebildtagning för sport, action och djur.
 • Vinklingsbar skräm, RAW-format och vädertätning gör kameran väldigt flexibel.
17 990 SEK18 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

BLACK WEEK + Sony Winter CashbackSpara 2100,-

Just nu får du pengar tillbaka när du köper produkter från Sony! Denna cashback går att kombinera med andra erbjudanden. Denna kampanjen gäller t.o.m. 30/11
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Cybershot DSC-RX10 IV
Videostativkit TSL08AS2CSH Slim Aluminium
NP-FW50 1030mAh Sony kamerabatteri
19 779 SEK20 779 SEK
Cybershot DSC-RX10 IV
NP-FW50 Duo charger Sony
NP-FW50 1030mAh Proline Sony Batteri
18 988 SEK19 988 SEK

Superzoom kamera med snabb autofokus och hög seriebildtagning

Sony RX10 IV är en superzooms-kamera med hela 24-600mm brännvidd och god ljusstyrka genom hela zoomomfånget. Det stora zoomomfånget kombinerat med 315-punkters fasbaserad autofokus gör RX10 IV till en perfekt kamera för resor, sport och naturfotografier.

Fördelar:

 • 315 fas-baserade autofokuspunkter
 • Stort zoomomfång
 • Bra ljusstyrka
 • 24 RAW-bilder per sekund
 • 1" Exmor RS sensor
 • Touchskärm, sökare och reglage
 • 4K-video med fas-af
 • Slowmotion video

315 fas-baserade autofokuspunkter

Fas-baserade autofokuspunkter är den typen av autofokus som normalt sitter i systemkameror och tekniken ger väldigt bra resultat när det handlar följande autofokus i vid till exempel sportfotografering och andra motiv som rör sig snabbt. Genom att utrusta RX10 IV med hela 315 fas-baserade autofokuspunkter som täcker ca 65% av bildytan  får du bra autofokusprestanda även i dessa situationer.

Stort zoomomfång

Med ett zoomomfång på 24-600mm klarar RX10 IV av både landskaps- och inomhusbilderna men även att fånga motiven som befinner sig riktigt långt bort. Vid 600mm kan du fotografera sport, fåglar och andra motiv som befinner sig på långt avstånd.

Bra ljusstyrka

Med en bländare på f/2,4-4 klarar RX10 IV av att leverera klara bilder och även när det är svagt ljus, men framförallt så är det lättare hålla nere slutartiderna för att frysa motiven. Tack vare en hög ljusstyrka på f/4 vid 600mm kommer RX10 IV prestera väldigt bra även i de läget.

24 RAW-bilder per sekund

För att fånga snabba motiv där du kanske bara har en chans så underlättar det att ha fler bilder att välja på. Med 24 RAW-bilder per sekund kommer du kunna fånga även det snabbaste motiven.

1" Exmor RS sensor

Sony stackade Exmor RS-sensor möjligör extremt snabb utläsning av bilderna, vilket gör det möjligt att få en väldigt snabb seriebildtagning, 4K-video, slowmotion FullHD video och en väl fungerande följande autofokus.

Touchskärm, sökare och reglage

RX10 IV har en 3.0" vinklingsbar touchskärm med Touch Focus och Touch Pad funktion för snabb hantering och val av fokuspunkt. Skärmen är anpassad för att kunna visa en tydlig bild även i starkt solljus. En 2.35m pixlar XGA OLEG Tru-Finder sökare ger dig god ergonomi och lättare hantering av kameran när du använder teleläget på 600mm. Objektivet har 3 kontrollringar för bländare, zoom och fokus tillför också till ergonomin. Bländarringen går att ställa i ett klicklöst läge för videofilmare.

4K-Video med fasbaserad autofokus

Tack vare 315st fasbaserade autofokus-punkter på sensor kan Sony RX10 IV utnyttja den fina autofokus även vid filmning. RX10 IV har full pixel readout, vilket ger ca 1,7x mer information än vad som krävs för 4k. Genom att skala ner den upplösningen bibehåller RX10 IV skärpa och detaljrikedom i 4K-video. XAVC S codec'en ger dig möjligheten till 4K i 24/30p i 100mbps eller 120p i FullHD. RX10 IV har även S-Log3/S-Gamut3, Gamma Display Assist, Proxy Recording, TIme Code / User Bit.

Slowmotion video

Den snabba utläsningen från sensorn gör det också möjligt att filma i slowmotion. Upp till 4 sekunder i kvalitetsprioriterad filmning och upp till 7 sekunder i tidsprioriterad filmning. Du kan välja mellan 1000, 500 och 250fps och spela upp i 24p, 25p eller 50p

Levereras med:

 • Uppladdningsbart Batteri NP-FW50
 • AC- Adapter AC-UUD12
 • Micro USB kabel
 • Axelrem
 • Objektivlock
 • Blixtskolock
 • Motljusskydd
 • Ögonmussla
 • Manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.