Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Artikelnummer: 1039988

Sony CyberShot DSC-RX100 VI

CyberShot DSC-RX100 VI

Webblager
Förväntas i webblager 2023-02-07
Butikslager:
 • En 20.1 mp 1" Exmor RS-sensor ger hög seriebildstagning och 4K-video
 • Riktigt snabb autofokus med 315 punkter
 • Slowmotionfilmning i Full HD
9 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

8x zoom, snabb autofokus och inbyggd sökare i fickformat

RX100 VI är en stor kamera i litet format. En vass autofokus med smarta funktioner, 8x optisk zoom, hög seriebildtagning, 4K video och selfie-skärm gör att kameran passar lika bra till rese-fotografen, vloggaren och äventyraren som till sportföräldrar och till dig som vill ha en kompetent kamera som är lätt att ta med.

Fördelar:

 • 20.1 mp med 1”-sensor
 • 24-200mm med bildstabilisering
 • Snabb och funktionsrik autofokus
 • 24 bilder per sekund
 • Inbyggd sökare med “one-touch” funktion.
 • Vinklingsbar selfieskärm med touch
 • 4K video med HDR
 • Slowmotion med HFR

20.1 mp med 1”-sensor

RX100 VI bygger använder den populära och snabba 1” stora sensorn från tidigare modeller, något som gör det möjligt att filma i hög hastighet, får många stillbilder per sekund och även en snabb och effektiv autofokus, då kameran kan läsa ut informationen från sensorn fler gånger per sekund

24-200mm med bildstabilisering

Till skillnad från tidigare modeller så kommer RX100 VI med en 8x zoom motsvarande 24-200mm f/2,8-4,6 (3x zoom, 24-70mm f/1,8-2,8 på tidigare modeller) utan att kameran blir större. Du får fortfarande plats med den i fickan, men nu med ännu mer zoom.

Snabb och funktionsrik autofokus

Sony ligger på framkant när det gäller autofokus i kompakta och spegellösa kameror och där är RX100 VI inget undantag. Med 315 autofokus-punkter, samma system som i syskonet RX10 VI får du en väldigt snabb och exakt autofokus. Mängden autofokuspunkter tillsammans med den snabba utläsningen på sensorn ger också RX100 VI goda möjligheter att följa motiv som springer, cyklar eller åker skidor. Kamerna har också Sonys omtyckta Eye AF där kameran automatiskt lägger skärpan på ögonen.

24 bilder per sekund

Ju fler bilder du tar, ju större är chansen att fångar precis rätt ögonblick. Med 24 bilder per sekund har du möjlighet att alla ögonblick. Kombinerat med den snabba autofokusen och 8x zoom blir det roligt och lätt att fånga riktigt spännande situationer.
Inbyggd sökare med “one-touch” funktion.Som tidigare modeller har Sony RX 100 VI en inbyggd sökare, men denna är utvecklad med en “one-tounch” vilket innebär att sökaren är redo att användas så fort du har fällt upp den. (Tidigare modeller var du tvungen att dra ut okularet innan sökaren var klar att användas).

Vinklingsbar selfieskärm med touch

Skärmen kan vinklas både uppåt och neråt och går att ställa i sefle-läge över kameran, perfekt om du vloggar och vill ha kameran monterat på ett handtag eller enbensstativ. Rx100 VI har även touchfunktion vilket gör att du kan ställa var skärpan ska vara och använda kamerans utlösare via skärmen. Skärmens vikbara design gör också att den kan fungera som ett litet panik-stativ för att få lite extra stabilitet när kameran står på till exempel ett bord, samt vinkla kameran uppåt om det skulle behövas. Men vloggar du mycket ska du givetvis ha ett ordentligt bordsstativ eller gorillapod.

4K video med HDR

Kameran klarar av att filma i 4K med 30 bilder per sekund. Nytt i RX100 VI är också att kameran kan filma i HDR via HLG, för att behålla så mycket information som möjligt i både ljusa och mörka partier samtidigt. För att spela upp HDR krävs en HDR(HLG)kompatibel tv

Slowmotion med HFR

Precis som att det går att fånga många stillbilder per sekund går det också att filma i många bilder per sekund. Via HFR (High Frame Rate) på lägesratten kommer du enkelt åt höghastighetsläget. Upp till 1000fps i FullHD som filmar mellan 3 till 6 sekunder beroende på kvalitet. Med en slowmotion-effekt på 40 blir det mellan 120 till 240 sekunder färdig film.

Levereras med:

 • Uppladdningsbart batteri NP-BX1
 • AC USB-Adapter
 • Micro-USB kabel
 • Handledsrem
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.