Lumix DMC-TZ100 svart

Panasonic Lumix DMC-TZ100 svart

Artikelnummer: 1024724
  • Smidig resekamera med 1" sensor, optik med 10x zoom och 4K video
  • Brännvidden motsvarar 25-250mm och passar utmärkt när du vill fotografera lite av varje
  • Laddas via USB och du kan föra över bilder till telefonen
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lumix DMC-TZ100 svart
DMW-BLG10E 900mAh Panasonic kamerabatteri
Putsduk Photo Microklear Cloth
5 849 SEK
Lumix DMC-TZ100 svart
SDXC Pro 1667X 64GB 250MB/S UHS-II U3 V60
Minneskortläsare TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
6 168 SEK

Panasonic Lumix DMC-TZ100 med 4K

Fånga livets alla ögonblick med en kamera som hänger med i tempot. TZ100 är en kompaktkamera med 10x optisk zoom (motsvarande 25-250 mm) som kan filma i 4K

Kameran har kombinerat prestanda och funktion. Den är utrustad med en 1" MOS-sensor med 20 megapixlar och ett objektiv från Leica med en största bländare på f/2,8 som gör att du kan fotografera hela natten. Du får fler detaljer, mer färger och större klarhet - även i svagt ljus.

Det kompakta formatet gör att du slipper bära på otympliga kameraväskor eller utrustning.

TZ100 är utrustad med en Post Focus-funktion som gör det möjligt för dig att i efterhand välja var i bilden du vill att fokus ska ligga genom att enkelt peka på skärmen. Dessutom kan du filma i 4K-kvalitet som är fyra gånger högre upplösning än full HD. Med 4K-foto kan du fånga händelsen i en bildsekvens på 30 bps och sedan välja den perfekta bilden i efterhand.

Fördelar:

  • Filma och fotografera i 4K
  • 10x optisk zoom
  • 20 megapixlar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.