-8%

Allround kompaktkamera för foto, video och vlogg med extrabatteri

Canon Powershot G5 X II + NB-13L

Artikelnummer: 1046220
 • Vinklingsbar selfie-skärm och infällbar digital sökare
 • Filma i 4K eller FullHD 120p
 • Stor sensor och ljusstarkt objektiv med 5X optisk zoom
 • Överför bilder och fjärrstyr din kamera via WiFi och Bluetooth
 • Ladda batteriet samtidigt som du fotograferar
9 990 SEK10 880 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Powershot G5 X II + NB-13L
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
Videostativkit TSL08AS2CSH Slim Aluminium
12 970 SEK13 860 SEK
Powershot G5 X II + NB-13L
Kameraväska Mirrorless Mover 10 pewter
Stativkit TSL08AN00 Slim aluminium
11 729 SEK12 619 SEK

Canon Powershot G5X II -Allroundkameran för resor, äventyr eller vardagen

Canon Powershot G5 X II har ett lite större zoomomfång än många andra kompaktkameror, med 1” sensorer, vilket gör att den passar perfekt när du vill vara extra flexibel och kunna fotografera på både kort och långt avstånd. G5X II har en effektiv bildstabilisering och ljusstark optik som hjälper dig att ta skarpa bilder och vackra filmer även i när ljuset inte är som bäst. Kameran tar bilder i både JPG och RAW med en upplösning på 20.1 megapixlar och kan filma i 4K eller FullHD upp till 120p.

Fördelar

 • Allroundkamera med ljusstark optik med 5x zoom (motsvarar 24-120 mm f/1.8-2.8)
 • Inbyggd digital OLED sökare av popup variant
 • Filma i 4K eller i FullHD upp till 120p
 • 1” sensor och kraftfull DIGIT 8 bildprocessor ger hög bildprestanda
 • Snabb autofokus och seriebildtagning
 • Anslut tillbehör via blixtskon
 • ND-filter 3-steg
 • Kameran kan laddas via USB
 • Överför bilder och fjärrstyr din kamera via WiFi och Bluetooth
 • Kompakt storlek, låg vikt och vinklingsbar touchskärm med selfieläge

Inbyggd digital sökare för soliga dagar och härlig känsla

Powershot G5 X II har en enkel hantering, effektiv 5-axlig bildstabilisering och en inbyggd digital sökare av popup-variant. Den digitala sökaren gör det lättare för dig att fotografera vid starkt ljus, än när du använder dig av skärmen, då det inte blir några reflektioner när du sätter ögat mot sökaren. Det är även en viss känsla av att använda sig av en sökare då du står stadigare och koncentrerar dig på att ta bilden.

Filma i 4K eller FullHD 120p

Filma i 4K eller om du vill filma med en högre bildhastighet i FullHD upp till 120 bilder i sekunden för att få härliga slowmotion sekvenser. Den effektiva bildstabiliseringen ser till att den inte skakar och att du får jämna och följsamma filmer. Det finns även 3-stegs ND-filter i kameran för att du ska kunna få optimala slutartider för film, även om ljuset eller solen lyser starkt. 

Stor sensor och ljusstarkt objektiv ger hög bildprestanda

Canon PowerShot G5X II har en 20,1 megapixel sensor av 1,0"-typ som gör att du får fantastiska bilder med hög kvalitet och i hög upplösning för alla lägen. Kamerans ljusstarka f/1,8-2,8 objektiv med en brännvidd motsvarande 24-120 mm ger dig möjlighet till fotografera allt från makrobilder, landskap, street, lifestyle till porträtt med lätt bakgrundsoskärpa. Tillsammans med den digitala och optiska zoomen får du ända upp till 20x zoom när du kombinerar dess zoomfunktioner.

Supersnabbt autofokussystem 

Kamerans autofokus sätter skärpan direkt på objekt, ansikten eller den punkt du själv valt. Det supersnabba autofokussystemet innehåller 31 punkter för bred täckning över hela bilden som du snabbt kan styra via touchskärmen. 

Fotografera i RAW upp till 30 bilder i sekunden med RAW-burst

Den nya DIGIC 8 bildprocessorn gör det möjligt att fotografera upp till 30 RAW-bilder i sekunden (utan autofokus) med hjälp av funktionen RAW-Burst. Detta gör att du kan fånga action och frysa händelser med kontinuerlig seriebildstagning för att fånga det exakta ögonblicket utan att missa en enda händelse. Den vanliga hastigheten för bildserier med autofokus uppgår till 8 bilder per sekund.

Överför bilder och fjärrstyr din kamera via WiFi och Bluetooth

Wifi låter dig både fjärrstyra kameran via en app i telefonen och du kan se Live View-bilden på telefonens skärm. Wifi-anslutningen och fjärrstyrningen hjälpa dig att nå dina mål då du kan placera kameran och styra den via telefonen. Använd telefonen som fjärrkontroll och skapa kreativa självporträtt eller starta och styr inspelningen av dina filmer och vloggar. Genom Appen kan du också göra ställningar i kameran samt överföra bilder direkt till telefonen för publicering direkt på sociala medier.

Kompakt storlek, låg vikt och vinklingsbar touchskärm med selfieläge

Kameran väger 340 vilket gör detta till en relativt nätt kompaktkamera med starka bild- och fotoegenskaper. Touchskärmen är vinklingsbar med selfieläge för att du ska kunna fotografera eller filma i udda vinklar som kan påfresta både rygg och knän men framför allt underlättar det när du vill filma eller fota dig själv.

Levereras med

 • Canon Powershot G5X II
 • Handledsrem WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batteri laddare CB-2LHE
 • Strömkabel
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.