Direktfilmskameror

Köp direktfilmskamera hos oss, online eller i butik! En direktfilmskamera, eller polaroidkamera som många känner igen den som, är en enkel kamera som skriver ut bilder direkt ut i handen. Direktfilmskameran använder en särskild film och teknik för att kunna framkalla bilderna direkt och de färdiga bilderna passar perfekt om du vill skapa ett collage på en fotovägg eller till ett finare fotoalbum. Hos oss kan du köpa direktfilmskamera från varumärken som Polaroid, Fujifilm, Canon och Kodak.

21 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Filtrering
Varumärken
Färg
Trådlösa anslutningar:
Tele (motsv 35mm):
Inbyggd blixt:
Vikt:
Kortaste närgräns:
Vidvinkel (motsv 35mm):
USB-laddning:
Sökartyp:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.