Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Direktfilmskameror

Köp direktfilmskamera hos oss, online eller i butik! En direktfilmskamera, eller polaroidkamera som många känner igen den som, är en enkel kamera som skriver ut bilder direkt ut i handen. Direktfilmskameran använder en särskild film och teknik för att kunna framkalla bilderna direkt och de färdiga bilderna passar perfekt om du vill skapa ett collage på en fotovägg eller till ett finare fotoalbum. Hos oss kan du köpa direktfilmskamera från varumärken som Polaroid, Fujifilm Instax, Impossible, Leica och Kodak.

20 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Filtrering
Varumärken
Färg
Vikt:
Bredd:
Höjd:
Djup:
Upplösning:
Kortaste närgräns:
Minneskortstyp:
Batterityp:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.