Direktfilmskameror

Köp direktfilmskamera hos oss, online eller i butik! En direktfilmskamera, eller polaroidkamera som många känner igen den som, är en enkel kamera som skriver ut bilder direkt ut i handen. Direktfilmskameran använder en särskild film och teknik för att kunna framkalla bilderna direkt och de färdiga bilderna passar perfekt om du vill skapa ett collage på en fotovägg eller till ett finare fotoalbum. Hos oss kan du köpa direktfilmskamera från varumärken som Polaroid, Fujifilm, Canon och Kodak.

22 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Varumärken
Färg
Trådlösa anslutningar:
Tele (motsv 35mm):
Inbyggd blixt:
Sökartyp:
Vidvinkel (motsv 35mm):
Kortaste närgräns:
USB-laddning:
Vikt:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.