OneStep+

Polaroid Originals OneStep+

Artikelnummer: 1040827
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Polaroid Originals OneStep+

Detta är en nyproduktion av en analog direktbildskamera för kreativ och rolig fotoupplevelse och få dina bilder utskrivna direkt. Anslut kameran till din smartphone för att få tillgång till självutlösare, dubbelexponering, ljusmålning, manuellt läge och fler funktioner.

Fördelar

  • Kompatibel med I-type och 600 film
  • Standard- och porträttlins
  • Möjlighet att stänga av blixten
  • Exponeringskompensation
  • Bluetooth och Polaroid App
  • Passar iOS och Android

Analog direktfilmskamera med två linser

Kameran går att använda med både I-type och 600 film vilket gör att det finns många trevliga filmalternativ för dig som vill ha vita ramar, svartvita bilder eller andra kreativa filmvarianter. Kameran har två stycken linser varav en är anpassad för porträtt och den andra för vardagsbruk. En fördel med denna kameran är att det både finns exponeringskompensation via en fysisk knapp och möjlighet att kunna stänga av den inbyggda blixten.

Bluetooth och Polaroid App

Anslut kameran via Bluetooth genom använda plusknappen på kameran och detta ger dig möjligheterna att använda Polaroid Appen för att kunna komma åt kreativa funktioner som självutlösare, manuella inställningar, lightpainting, fjärrkontroll, dubbelexponering, noisetrigger och scanner. Appen finns både för Apple iOS och Android

Levereras med

  • Polaroid Originals OneStep+
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.