Engångskameror

Köp engångskamera hos oss. En engångskamera är en enkel variant av kamera som består i princip av en plastlins och ett ljustätt hölje som omger filmrullen som tas ur och framkallas när kameran är fullt använd. Det finns olika modeller av engångskameror som har olika egenskaper, vissa kan användas i vatten, andra ger vidvinkelsbilder och vissa har inbyggd blixt. Köp engångskamera för bröllopsfesten eller andra evenemang här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.