Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Instegskameror

Köp kompakt systemkamera av instegsmodell hos oss, online eller i butik! En kompakt systemkamera av instegsmodell är perfekt för dig som vill köpa din första kamera och lära dig att fotografera. Kameran erbjuder ofta ett enkelt guideläge, är användarvänlig, smidig och enkel att komma igång att fotografera eller filma med. På en kompakt instegkamera kan du skifta objektiv utan problem vilket ger dig möjlighet att ta olika bilder. Hos oss hittar du kompakta systemkameror av instegsmodell från bland annat Canon, Olympus, Fujifilm, Panasonic och Sony.

34 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Varumärken
Vädertålig:
Max ljusstyrka tele:
RAW-format:
Vattentät minst 3 meter:
Sensorstorlek:
Vikt:
Vidvinkel (motsv 35mm):
Vinklingsbar skärm:
Tele (motsv 35mm):
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.