Instegskameror

Köp kompaktkamera av instegsmodell hos oss, online eller i butik! En kompaktkamera av instegsmodell är perfekt för dig som vill köpa din första kamera och lära dig att fotografera. Kameran erbjuder ofta ett enkelt guideläge, är användarvänlig, smidig och enkel att komma igång att fotografera eller filma med. Detta kommer bli en god vän som förevigar dina händelser på resor, utflykter och i vardagen. Hos oss hittar du kompaktkameror av instegsmodell från bland annat Canon, Olympus, Nikon, Panasonic och Sony.

28 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Varumärken
Sensorstorlek:
Vädertålig:
Zoom:
RAW-format:
Optisk bildstabilisering:
Tele (motsv 35mm):
Trådlösa anslutningar:
Sökare:
Vinklingsbar skärm:
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.