Instegskameror

Köp kompaktkamera av instegsmodell hos oss, online eller i butik! En kompaktkamera av instegsmodell är perfekt för dig som vill köpa din första kamera och lära dig att fotografera. Kameran erbjuder ofta ett enkelt guideläge, är användarvänlig, smidig och enkel att komma igång att fotografera eller filma med. Detta kommer bli en god vän som förevigar dina händelser på resor, utflykter och i vardagen. Hos oss hittar du kompaktkameror av instegsmodell från bland annat Canon, Olympus, Nikon, Panasonic och Sony.

8 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Sensorstorlek:
Vädertålig:
Zoom:
Färg
RAW-format:
Tele (motsv 35mm):
Sökare:
Trådlösa anslutningar:
Optisk bildstabilisering:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.