Instegskameror

Köp kompaktkamera av instegsmodell hos oss, online eller i butik! En kompaktkamera av instegsmodell är perfekt för dig som vill köpa din första kamera och lära dig att fotografera. Kameran erbjuder ofta ett enkelt guideläge, är användarvänlig, smidig och enkel att komma igång att fotografera eller filma med. Detta kommer bli en god vän som förevigar dina händelser på resor, utflykter och i vardagen. Hos oss hittar du kompaktkameror av instegsmodell från bland annat Canon, Olympus, Nikon, Panasonic och Sony.

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kompaktkamera
Varumärken
Sensorstorlek:
Vädertålig:
Zoom:
Färg
RAW-format:
Trådlösa anslutningar:
Optisk bildstabilisering:
Sökare:
Vattentät minst 3 meter:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.