Olympus Adventure kit
Olympus Adventure kit
Olympus Adventure kit
Olympus Adventure kit
Olympus Adventure kit
Olympus Adventure kit
Artikelnummer: 1047313

Olympus Adventure kit

Actionkit till Olympus Tough-kameror

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Väska i neopren
  • Flytande handledsrem
  • Ice bag för kalla drycket
699 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Actionkit till Olympus Touch-kameror

Detta tillbehörskit till Olympus tough-kameror innehåller en slitstark väska i neopren med avtagbart och justerbart armfäste, en flytrem att fästa runt handleden så att du inte tappar bort kameran när du använder den i vatten samt en ice bag för att hålla dina drycker kalla under dina äventyr.

Levereras med:

  • Väska i neopren
  • Flytrem
  • Ice bag
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.