Kampanj
Olympus OM-D E-M5 Mark III silver + M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3 svart
Artikelnummer: 1046099

Olympus OM-D E-M5 Mark III silver + M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3 svart

Prestanda och flexibilitet med snygg design och kraftfull hårdvara

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Mycket prestanda för pengarna – IBIS, snabb autofokus och upp till 30 fps seriebildtagning
 • Kit med kamerahus och superzoom med rejält zoomomfång för alla typer av foto
 • Filma i 4K UHD och C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
17 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

E-M5 Mark III kampanj

Få ett batteri och ett objektiv på köpet!

Just nu får du ett batteri (BLS-50) och ett objektiv (Olympus M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1,8) utan extra kostnad när du köper denna kameran/kitet. Observera att Olympus skickar ut batteriet och objektivet till dig när du köpt E-M5 Mark III hos oss. För fullständiga villkor om hur du registrerar ditt köp klickar du på "läs mer".
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Olympus OM-D E-M5 Mark III är med sin nätta storlek, låga vikt och kraftfulla processor ett bra alternativ för dig som inte vill offra prestanda för att vinna kompakthet. Video i 4K, tillförlitlig bildstabilisering och snabb autofokus i ett smidigt och prisvärt utförande. Kameran erbjuder prestanda och flexibilitet med snygg design och kraftfull hårdvara.

Fördelar

 • 20 megapixel Live MOS Micro 4/3-sensor med upp till 5,5 steg stabilisering (6,5 stegs stabilisering via Sync IS med stabiliserat objektiv)
 • Kraftfull TruePic VIII processor med dubbla Quad Core-system och dedikerat chip för AF
 • 121 Cross-type fasdetekterande och kontrastbaserade AF-punkter
 • Video i 4K DCI och C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
 • Live Composite – Långa exponeringar med Live View och bättre resultat för exempelvis ljusmålning
 • Vädertätad och köldtålig ner till -40°C
 • Kompakt design och lätt vikt på 414 gram (med batteri)

Litet kraftpaket för fotografen på språng

OM-D E-M5 är en lättviktare rent fysiskt med sin kompakta storlek och låga vikt på 414 gram med batteri i huset. Men på insidan sitter samma processor som i Olympus flaggskepp OM-D E-M1 Mark II, det vill säga TruePic VIII. Processorn hjälper till att reducera brus vid högre ISO-tal, justera bildförvrängningar och optimera autofokus.

Just autofokusen har förbättrats en hel del från föregående modeller. De 121 korslagda AF-punkterna täcker en stor del av sensorn, stödjer ögon-AF och tack vare det dedikerade autofokus-chipet får du även snabb och pricksäker spårande autofokus i upp till 10 bilder per sekund i RAW. Dessutom finns läget Pro Capture Mode som ger dig möjlighet att fånga upp till 30 bilder per sekund samt Pre Burst, som tar 14 bilder per sekund redan vid halvt nedpressad avtryckare.

Live Composite, Focus Bracketing och Focus Stacking

Du som gillar att fotografera i mörker, med långa slutartider och ljusmålning, kommer uppskatta funktionen Live Composite. Det är en typ av sekvenstagning som tar flera exponeringar med längre slutartider och sammansätter dem baserat på ljusa partier – på så vis får du snygga mörkerbilder med mycket mindre risk för överexponering.

Med Focus Bracketing och Focus Stacking kan du skapa skarpa bilder med stort skärpedjup, utan att du behöver blända ner. OM-D E-M5 Mark III tar upp till 999 med tio fokusnivåer, som sedan kan sammansättas i ditt bildredigeringsprogram. Alternativt finns möjligheten att sätta samman åtta bilder med varierande fokus direkt i kameran.

Högupplöst stillbild och högupplöst video

För landskaps- och produktfotografer levererar funktionen Tripod High Res Mode skarpa, högupplösta bilder! Den låter dig ta bilder i 50 megapixlar genom att skifta sensorns placering och slå ihop åtta exponeringar.

Även på videofronten är EM-5 Mark III en kompetent kamera. Du kan spela in i 4K UHD (3840 x 2160) i 30 fps och 102 MBps, C4K (4096 x 2160) i 24 fps och 237 Mbps samt Full HD 120 fps. Det dedikerade AF-chipet fungerar även i video med fasdetekterande autofokus, och du får även en ren HDMI-utsignal om du vill använda extern monitor.

Objektivet

Olympus M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3 har en extremt stor räckvidd - från bred vidvinkel till supertele. Det gör att objektivet lämpar sig för allt från landskap- till vilddjursfotografering. Med sin låga vikt är det dessutom väldigt portabelt, vilket är en perfekt kombination tillsammans med E-M5 Mark III.

Levereras med

 • Olympus M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3
 • Kamerahuslock, främre och bakre objektivlock
 • Kamerabatteri BLS-50
 • Blixt FL-LM3
 • USB-kabel
 • Axelrem
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.