Sony A6600 +30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Sony E
Artikelnummer: 1045808

Sony A6600 +30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Sony E

Mångsidigt kit med 30mm objektiv och kraftfull, kompakt systemkamera

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • 24,4 megapixel APS-C-sensor
  • Filma i 4K 30fps-upplösning
  • 5-axlig bildstabilisering i kamerahuset
19 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mångsidigt kit med 30mm objektiv och kraftfull, kompakt systemkamera

Kompakt spegellös systemkamera med avancerade foto- och videoegenskaper anpassad för filmaren och fotografen som vill ha maximal prestanda i ett litet format. A6600 har realtidssökande ögonfokus och spårning samt 5-axlig bildstabilisering. En stor nyhet med A6600 är att den fått Sonys NP-FZ100 batteri som räcker får långa foto- och filmsessioner. I kitet ingår Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary som är ett riktigt ljusstarkt porträttobjektiv som levererar skarpa fotografier med fin separation och bakgrundsoskärpa.

Fördelar

  • APS-C 24,4 megapixel Exmor CMOS sensor med BIONZ X bildprocessor
  • 5-axlig bildstabilisering i kamerahuset
  • Filma i 4K HDR (S-Log och HLG) med full utläsning av sensorn
  • Fotografera bildserier upp till 11 bilder per sekund
  • 14bit RAW filer
  • Missa aldrig fokus med 425 autofokus punkter
  • Real Time Eye-AF och Real Time Tracking
  • Tiltbar och högupplöst LCD-display med selfieläge
  • Elektronisk OLED-sökare
  • Större batteri och längre batteritid
  • Ytterligare en programmerbar knapp och bättre grepp

Stabilt med 5-axlig bildstabilisering

Den 5-axliga bildstabiliseringen ger en dig utökad kontroll vid långa slutartider eller när du filmar med kameran handhållen. Sensorn är stabiliserad i 5 axlar och ger upp till 5 stegs bättre slutartid.

Real Time Eye-AF och Real Time Tracking

Sonys modeller är populära bland porträttfotografer tack vare Eye-AF, en funktion som automatiskt lägger skärpan på ögonen. Med Real Time Eye-AF är tekniken ytterligare förbättrad och aktiveras automatiskt så fort ett ansikte syns i bilden. Låsningen på ögat är effektivare och du kan med en knapp växla mellan höger och vänster öga. Även spårningsfunktionen, Real Time Tracking har utvecklats och är effektivare. Med ett tryck på skärmen låser du motivet och kameran följer automatiskt efter.

Smidig skärm för vlogg och selfies

Skärmen går att vinkla uppåt 180 grader, perfekt för vlogg och seflies. Tack vare att skärmen vinklas uppåt kan du ha kameran på ett bordsstativ eller liknande. Givetvis har skärmen pekfunktion.

NP-FZ100 batteri med högre kapacitet

Sony A6600 är försedd med Sonys NP-FZ100-batteri som även finns i exempelvis modellerna A7R IV och A9. Detta ger dig gott om batteritid för både film och foto.

Objektivet

Med en stor bländare på f/1,4 levererar detta kompakta objektiv bilder med hög kvalitet även i sämre ljusförhållanden och den 9-bladiga runda bländaren skapar vacker boke. Objektivet kan användas både till porträttfotografering, landskap och interiör och den snabba autofokusen ger skarpa bilder och jämna filmer.

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.