Dummy-batteri för att ge nätdrift till utvalda EOS-M-kameror

Canon Camera DC Coupler DR-E12

Artikelnummer: 1040533
  • Passar Canon EOS M50, M100 och M200
  • Används tillsammans med nätströmsadapter CA-PS700
  • Ersätter det vanliga batteriet i din kamera
439 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Strömförsörj din kamera från vägguttaget 

Canon DC Coupler DR E12 ser precis ut som ditt nuvarande batteri men skillnaden är att du kan koppla in nätström med hjälp av Canon Nätströmsadapter CA-PS700 (ingår ej, se passande tillbehör). Med dessa två tillbehör kan du driva din kamera direkt via vägguttaget, vilket passar bra om du vill skapa långa timelapses eller vill slippa ladda batterieriet när du arbetar med kameran stationärt.

Fördelar

  • Passar Canon EOS M50, M100 och M200
  • Ersätter det vanliga batteriet i din kamera
  • Används tillsammans med nätströmsadapter CA-PS700

Levereras med

  • Canon Camera DC Coupler DR-E12
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.