Kamerabatteri NP-FW50

Sony Kamerabatteri NP-FW50

Artikelnummer: 313495
  • Missa inga bilder med ett extra batteri
  • ActiFORCE-batteriteknik för högre kapacitet och kortare laddningstid
  • Mer precis visning av återstående kapacitet
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony kamerabatteri NP-FW50

Alltid ett extrabatteri

Att ha ett extrabatteri med sig i kameraväskan är aldrig fel. Ingen vill missa en bild på grund av att batteriet tagit slut.

Sony NP-FW50

ActiFORCE-batteriteknik för högre kapacitet, kortare laddningstid och snabbare och mer precis visning av återstående kapacitet. Litiumjonceller utan "minneseffekt".

Passar till:

  • NEX-3/5/6/7
  • A5000/5100/6000/6300/6400/6500
  • A7/A7 II/A7R/A7R II/A7S/A7S II

OBS! Passar ej A7 III/A7R III/A7r IV/A9 eller A9 II. Dessa använder NP-FZ100.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.